První šlápnutí

V neděli 13.4.2014 proběhl v Hřebči již 10. ročník cyklistického závodu První šlápnutí.

Závodů se zúčastnilo 227 závodníků, kteří přijeli nejen pro první body v rámci závodů UAC, ale i podpořit svou účastí projekt “Sport pomáhá”.

Závodů MTB se zúčastnily i děti z DD Unhošť, vyznačenou trasu zdolaly a odnesly si zasloužené ocenění.

FOTOGALERIE PRS

Další silniční závod proběhne 8. 5. 2014 v Tuchoměřicích “Jarní král vrchařů”

Webové stránky ZDE.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Šárka jede do Legolandu

Šárce je 9 let, žije v dětském domově se dvěma sourozenci. Matka ani otec se o ni nezajímají. Potřebuje neustálou péči a je ráda za jakoukoliv pozornost. Šárka se výborně učí, má samé jedničky. Miluje lego a ráda si s ním hraje. Jejím Snem je strávit den v Legolandu.

Tento Sen se jí 8. – 10. 5. 2014 splní, pojede díky sponzorskému daru zaměstnanců TNT, do německého Legolandu.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Marie a její životní příběh

Marie se do dětského domova dostala po rozvodu rodičů v 16 letech. Z domova odešla v 19ti za svým přítelem, které ho milovala a se kterým otěhotněla. Narodil se jí zdravý Kubíček. U přítele se objevili násilnické skony a Marie musela i s Kubíčkem utéct. Nyní žije v azylovém domě a snaží se bojovat s osudem. Snaží se být vzornou mámou a Kubíček je pro ni vším.

Marii se rozhodli pomoci zaměstnanci Safina a.s. věnovali Marii notebook, oblečení pro Kubíčka, stavebnici a 3.000 Kč, za které by Marie chtěla pro Kubíčka zakoupit permanentku na dětské cvičení nebo plavání.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Jáchym a jeho Sny

Jáchymovi je 8 let, žije se svým bratrem v dětském domově, rád sportuje. Od podzimu se mu plní klukovský Sen, učí se hrát hokej. Má však oční vadu a musí nosit brýle, které mu v tréninku padají. Proto si moc přál sportovní brýle, na které však dětský domov nemá peníze.

Jeho přání splnila skupina přátel SG group a kolegové z oddělení Commercial+Marketing+Sales support TNT Praha, kteří mu věnovali 3.600 Kč na výrobu sportovních brýlí.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Daria

„Daria“ žila od dvou let v dětském domově. Učí se cukrářkou. Zamilovala se a v dubnu 2013 se Darie narodila holčička. Žije ve startovacím bytě, kde se učí jak má zvládnout samostatný život. Jejím velkým Sen je zvládnout se postarat o své dítě.

19 let

Startovací byt

Rozjezdový Sen

SEN: Zvládnout postarat se o své dítě

Plnění: Zvládnutí se postarat o dítě.

Podpora: Kočárek – 2.710 Kč – zaměstnanci TNT Express

Daniel

„Daniel” žije v pěstounské rodině 3 roky se svou sestrou. Letos začal chodit do učení. Rád sportuje a 8 let hraje fotbal. Jeho Snem jsou nové kopačky.

16 let

Pěstounská rodina

Jednorázová podpora

SEN: Nové kopačky

Plnění: Pomoc postiženému bratrovi.

Podpora: Finanční podpora 1.200 Kč – OS Ano, ano

Dětský domov Unhošť – Karneval

Malé děti z dětského domova navštěvují kroužek Zpívánek v Rodinném centru Klíček. V únoru se pořádá karneval a děti by se ho rádi zúčastnili. Dětský domov nemá na tyto aktivity finanční prostředky.

SEN: Zažít karneval
Podpora: Nákup 12 lístků po 45 Kč (540 Kč) na dětský karneval – OS Ano,ano