Filip

“ Filip“ 8 let, žije v sociálně slabé rodině. Nejradši si hraje s auty, s míčem a kope. Chodí do 2. třídy. Moc by si přál v létě chodit s kluky do sportovního příměstského tábora, ale rodiče mu to splnit nemohou.

Podpora: Finanční podpora 4.100 Kč za sportovní příměstský tábor – “Letní sportovní soustředění a tábory” – pan Aleš Kamarád s rodinou.

Přemek

„Přemek“  18 let, žije v dětském domově se třemi sourozenci 6 rok. Měl velký problém mluvit a dodnes se učí správně vyslovovat. Učí se na kuchaře. Našel si kamarády, chodí s nimi do cyklistického oddílu. Moc by si přál jet v létě na cyklistické soustředění. 

Podpora: Finanční podpora 7.500 Kč za cyklistické soustředění – Projectman.cz, s.r.o. 

Kryštof

„Kryštof“ 9 let, přišel se sourozenci do dětského domova před 6 roky. Odebráni byli pro zanedbání péče a záškoláctví. Bydleli v kůlně v poli bez vody a elektřiny. Chodí do 3. třídy a “neví co je zlobit”. Rád jezdí na kole a lítá venku s kamarády. Moc rád by v létě chodil do sportovního tábora.

Podpora: Finanční roční  podpora 2.200 Kč za letní sportovní tábor – tým Prague Blinovskaya Club.

Kevin

„Kevin“ 11 let, v dětském domově se sourozenci 5 rok. Chodí do 6. třídy. Moc rád maluje a vyrábí. Má rád sport, hraje fotbal a florbal. Chodí do cyklistického oddílu BMX. Moc by si přál jet v létě na cyklistické soustředění. 

Podpora: Finanční podpora 7.500 Kč za cyklistické soustředění – “Letní sportovní soustředění a tábory” – pan Pavel Flek, pan Igor Jermolajev, pan Daniel Chvátal, pan Tomáš Urbanec, pan  Martin Hakl, pan Zdeněk Indra.

Sebastian

“ Sebastian“ 12 let v dětském domově od dubna, pro týrání. Chodí do 5. třídy. Rád sportuje a čte. Moc rád by na příměstský tábor.

Podpora: Finanční podpora 2.900 Kč za příměstský tábor – Katerina Blanchard Joklova, Vánoční sbírka.

Dominik

“ Dominik“ 11 let v dětském domově od března, pro zanedbání. Chodí do 4. třídy. Rád kope. Učí se na kole a všechny jiné věci, které neumí. Nikdy nezažil žádné dobrodružství. Moc rád by na příměstský tábor.

Podpora: Finanční podpora 3.300 Kč za příměstský tábor – “Letní sportovní soustředění a tábory”

Šárka

“ Šárka“ 18 let žije v dětském domově 16 let. Matka ani otec se o ni nezajímají. Učí se na cukrářku. Ráda tancuje, cvičí a pomáhá s malými dětmi. Splnila bronzový program DofE. Trénuje s mažoretkami a moc ráda by jela na letní soustředění.

Podpora: Finanční podpora 3.000 Kč na letní soustředění – “Sbírka Letní sportovní soustředění a tábory” – paní Magdaléna Ondrášková.

Kristiana

„Kristiana” 16 let, v dětském domově rok. Chodí do 2. ročníku na hotelovou školu. Výborně se učí. Je hudebně nadaná. Chodí do Kühnova sboru a potřebuje pomoci se zaplacení letního soustředění.

Podpora: Finanční podpora 6.300 Kč za letní soustředění Kühnova sboru – “Sbírka Letní sportovní soustředění a tábory” – paní Karolina Flisniková, paní Lucie Skřivánková.

Natan

„Natan“ 16 let,  v dětském domově rok. Chodí do 9. třídy. Má rád auta a počítače, chtěl by se vyučit automechanikem. Rád hraje závodně fotbal. Moc by prosil o fotbalové soustředění. 

Podpora: Finanční podpora 5.200 Kč za fotbalové soustředění – ” Letní sportovní soustředění a tábory” – pan František Fatka s rodinou.

Dominik

“ Dominik“ 15 let, v dětském domově od léta. Chodí do 8. třídy. Hraje závodně fotbal a hned ho vzali do nového týmu. Moc by si přál jet letní soustředění.

Podpora: Finanční podpora 4.900 Kč za fotbalové soustředění – “Letní sportovní soustředění a tábory” – rodina Hvížďalova

Fotbalový turnaj DD

Ve úterý 20. června 2023 se kluci z našich projektů ze dvou dětských domovů Klánovice a Unhošť zúčastnili finále fotbalového DD Cupu, kam se nominovalo 12 nejlepších týmů z dětských domovů z celé republiky. Kluci z DD Unhošť vybojovali krásné 5. místo. Kluci z DD Klánovice dosáhli na 3. místo. Kluci bojovali statečně, ale hlavně uspěli jako tým. Děkujeme za podporu fotbalových příspěvků, fotbalového vybavení a fotbalových soustředěních.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny