Benefiční turnaj v sálové kopané – pořadatel Stark Cycling Team

Stark Cycling Team uspořádal první ročník benefičního UAC turnaje v sálové kopané v Jenči u Prahy. Po tuhém boji zvítězil na penalty tým DD Unhošť. Na druhém místě skončil Stark Cycling Team A a na bronzovém stupni TJ Sokol Jeneč. Další pořadí: CK Vinohradské šlapky, Sparta Praha Cycling a Stark Cycling Team B.

Více než skvělé sportovní výkony a přátelská atmosféra potěšil finanční výtěžek z akce 8790,-Kč, který v celé výši půjde na sportovní vybavení dětí z DD Unhošť.

Děkujeme za nezištné propůjčení Sportovní haly obci Jeneč, společnosti Pompo za poskytnutí hraček a her pro děti z DD, všem týmům za finanční příspěvek do benefice, TJ Sokol Jeneč za darování tréninkových sad dresů pro tým DD Unhošť, panu starostovi obce Jeneč Ing.Burgrovi za jeho osobní dar ve formě ceny pro nejlepšího kanonýra turnaje (nad 18let) – soudek piva, kavárně Káva Jinak za poskytnutí obědů pro kluky z týmu z DD Unhošť, panu Dufkovi, správci haly za dar pro nejlepšího střelce (do 18let) a pomoc při přípravě haly, paní Zachové a Sportu pomáhá za pomoc se zajištěním využití a nákupu sportovního vybavení z benefice a zajištění svačiny pro kluky z DD a dalším na které jsme možná zapomněli. A samozřejmě všem za aktivní účast, ale i fandění a podporu!

Video z akce:

Stark Cycling team

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Komentáře jsou uzavřeny.