Alice, 14 let

Oceněna 17.6. 2016

Sportovní aktivita: Splněno 25.5.2016

Basketbal – cíl:  Zlepšení driblingu a střelby

Dovednost: Splněno 1.3.2016

Kreslení – cíl: Zlepšení v kresbě postav

Dobrovolnictví: Splněno 1.3.2016

Pomoc ve školce – cíl: Úklid tříd

Splněný Sen – víkendový pobyt ve Wellness hotelu Prajer ve Vodňanech

O víkendu 7. až 9. října se rodince z dětského domova Unhošť splnil jejich Sen. Strávili krásný podzimní víkend ve Wellness hotelu Prajer ve Vodňanech. Navštívili rybářské museum, prohlídli si vodňanské rybníky a památky Vodňan, zahráli bowling a užili si wellness. Vše jim připravil a věnoval pan Stanislav Prajer ředitel hotelu.

Moc děkujeme za krásný víkend, moc jsme si to užili, dlouho budeme vzpomínat.

Mirka, Terezka, Tomáš, Jakub, Tobiáš, Robert

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Rodinka z Dětského domova Unhošť

Rodinka z dětského domova z Unhošťě má velký Sen, zažít víkendový rodinný pobyt v penzionu či hotýlku se sportovním vyžitím.

Dětský domov Unhošť

Jednorázový Sen

SEN: Víkendový rodinný pobyt

Podpora: Finanční podpora 8.000 Kč na víkendový rodinný pobyt pro 6 dětí a 1 dospělého – pan ředitel Stanislav Prajer, hotel  Prajer Vodňany a pan Václav Koubek

Dne 24.září jsme opět dobyli Sněžku!

Dne 24.září jsme opět dobyli Sněžku!

Ano, ano, je to tak, už po 4. jsme dosáhli na vrchol nejvyšší hory České republiky. Opět v rámci sportovně benefiční akce „Jarní“ výběh na Sněžku. Název zůstal, ačkoliv z důvodu kolize termínů jsme museli, resp. ředitelé akce, Dan a Vláďa museli naši bohulibou akci přesunout z klasického jarního termínu na podzimní. Vedle sportovních závodů v běhu do vrchu na 7, 19 a dokonce 42 km se skutečně špičkovými výkony okořeněnými startem naší reprezentantky se konal i výšlap.

Výšlap na 11 km tentokrát od Friesovy boudy absolvovalo mnoho turistů a samozřejmě i naše skupina zvící 23 sportovně naladěných chodců. Těmi hlavními byly děti a dorostenci z Dětského domova v Unhošti. 18 nadšenců od nejmenších z prvního stupně až po středoškoláky. Jako vždy několik dopředu jasných favoritů nasadilo ostré tempo už od startu a 

viděli jsme je až u Poštovny.

I když neoficiálně, přesto polovina dětí pravidelně bere Sněžku útokem a poslední kilometry se běží…respektive poslední metry sápe po kamenech. Druhá polovina naší skupiny si to raději trochu užívá a má prostor se podívat i na nádherné okolí Sněžky. Tento den nám i nebývale přálo a zima nám skutečně nebyla.

Myslím, že jsme si všichni zasloužili báječný oběd v restauraci penzionu Andula, kde nejenom na nejlepší, ale na všechny děti čekala malá odměna v podobě dárků od pořadatelů.

Všem účastníkům celé akce je třeba poděkovat za skvělou atmosféru a v neposlední řadě závodníkům a všem kdo v podobě startovného, sponzorského daru přispěli na sportovní aktivity dětí z DD Unhošt, které spadají pod projekt Sport pomáhá!

A já jako garant projektu za děti vzdávám hold a věřím, že se nejenom na již 5. ročníku Sněžky, ale i na jiných akcích, které spolek Ano,ano pořádá, setkáme! 

Váš Michal Stark

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Prokop

Prokop, 17 let, Dětský domov

Co chci dokázat: být slavný fotbalista

Sport: Fotbal – 8 let 

Trénink: 2-3x týdně

Sportovní příspěvky 2. pololetí 2015/16 – 2.000 Kč

Podpora: Benefiční cyklistické závody

Kristýnka

„Kristýnka“ je malinká usměvavá holčička, která se ráda mazlí. Je v dětském domově  rok, její máma se o ní nedokázala postarat. Kristýnce se stýská. Ráda si hraje s panenkami, prohlíží si knížky a sestavuje puzzle. Moc by si přála knížku o princeznách.

5 let

Dětský domov

Jednorázový Sen

Sen: Knížka o princeznách

Podpora: Finanční podpora na nákup knížky o princeznách 200 Kč nebo dar knížky – paní Markéta Školoudová