Soňa

Soňa  se učí cukrářkou. V dětském domově je s přestávkami 13 let. Je krásná a milá dívka, která žije ve světě plném lásky a krásných chlapců, Ráda se parádí a vše řeší s úsměvem. Splnila Mezinárodní cenu vévody z Edinburghu. Začala se učit o sebe starat sama.

18 let

Startovací byt

SEN: Podpora samostatného bydlení

Podpora: Finanční podpora měsíční podpora 400 Kč, roční 4.800 Kč – PPL CZ s.r.o. Střední Čechy

Filip

„Filip“ je v dětském domově rok. Má rád fotbal a rošťárny. Je to kluk jak se patří. Miluje Spider-mana a bojovníky. Rád by měl kolo jako ostatní kluci.

9 let

Dětský domov

Sen: Cyklistická helma

Podpora: Dar helmy – Cyklisti z CK Vinohradské šlapky

Filip

„Filip“ je v dětském domově rok. Má rád fotbal a rošťárny. Je to kluk jak se patří. Miluje Spider-mana a bojovníky. Rád by měl kolo jako ostatní kluci.

9 let

Dětský domov

Sen: Kolo

Podpora: Dar kola – Sofie Salačová

Lucie

“Lucie” žije v pěstounské rodině se svými sestrami 5 let, před tím byla v dětském domově. Hraje beach volejbal. K beach volejbalu vede Lucii její pěstounka, která je zároveň učitelkou tělocviku. 

13 let

Pěstounská rodina

Sen: Beach volejbal

Podpora: Finanční podpora roční oddílový příspěvek 4.000 Kč – East Port Praha s.r.o.

Kevin

„Kevin“ přišel se sourozenci do dětského domova v listopadu 2017. Odebráni byli pro zanedbání péče a záškoláctví. Bydleli v kůlně v poli bez vody a elektřiny. Jsou zanedbaní, bez návyků. Moc prosíme o pomoc a dárky nejen pro radost.

4 roky

Dětský domov

SEN:  Sportovní boty

Podpora:Finanční podpora 800 Kč na nákup sportovních bot velikost 31 – paní Kristina Žárská

Čeněk

„Čeněk“ žije v dětském domově 8 let. Bratři již dětský domov opustili. Rád sportuje jezdí na  skateboardu a tancuje Brek dance. Vystupuje s Break dancem na různých společenských akcích. 

16 let

Dětský domov

SENBreak dance

Podpora: Finanční roční podpora 1.000 Kč na příspěvky – paní Kristina Žárská

Terezka

„Terezka“ je v dětském domově druhý rok. Je občas hodně smutná, ale má velkou podporu u svého brášky. Má dlouhé vlásky, ráda se češe a parádí. Moc ráda by se spolužačkami chodila na dětskou jógu.

9 let

Dětský domov

SEN: Kroužek dětské jógy

Podpora: Finanční roční podpora na kroužek jógy 1.000 Kč pan Lubomír Galatík

Mikuláš

“Mikuláš“ je v dětském domově od léta, pro zanedbání péče a týráni. Chodí do 7 třídy. Moc rád hraje fotbal a místní klub ho vzal do svého mládežnického týmu.

13 let

Dětský domov

SEN: Fotbalové příspěvky

Podpora: Finanční roční podpora příspěvky na fotbalové příspěvky 1.600 Kč – pan Lubomír Galatík

Marek

„Marek“ žije se svými sourozenci v dětském domově již čtvrtý rok. Bydleli ve velmi špatných podmínkách a do školy chodili velmi málo. Rád se stará o svou nejmladší sestřičku. Jezdí na kole, hraje fotbal. Ve škole však musí přidat a proto potřebuje doučování. 

13 let

Dětský domov

SEN: Doučování

Podpora: Finanční roční podpora na hodiny doučování roční 3.500 Kč – paní Michaela Mertová

Denis

„Denis“ žije v dětském domově se třemi sourozenci druhý rok. Přišli zanedbaní a museli se hodně učit nového. Denis je rád v partě, chodí do skauta. Rád jezdí na kole a hraje fotbal. 

11 let

Dětský domov

SEN: Fotbalové příspěvky

Podpora: Finanční roční podpora fotbalových příspěvků 1.000 Kč – rodina Viktorova

Roman

“Roman” žije v DD 12 let, nyní se učí žít ve startovacím bytě. Odmaturoval na ekonomické škole a nyní studuje 2. ročník vysoké školy Právo a podnikání. Je velmi pilný, chodí na brigádu. Ve volných chvílích sportuje, věnuje se bojovému umění Taekwondo a Kickboxu. Rád by dobře vystudoval a jednou zvládl další samostatný život.

20 let

Startovací byt

SEN: Podpora studia na VŠ

Podpora: Finanční podpora na podporu studia roční 6.000 Kč – Právnické firma.

Veronika

“ Veronika“ žila v  dětském domově je čtyři roky.  Již rok bydlí v pronajatém bytě, pracuje jako ošetřovatelka v domově důchodců a snaží se zvládnout samostatný život. 

20 let

Sociálně slabá

SEN: Podpora samostatného bydlení

Podpora: Finanční podpora 3.600 Kč na nákup lednice – Benefiční cyklistické akce.

Daniela

„Daniela“ žila v domově 6 let se svými třemi sestrami pro zanedbání péče matky. Daniela se o své sestry doma rok starala, než se dostaly všechny do dětského domova. Chodí do učení na cukrářku. Moc ráda zdobí dorty. Bydlí sama a snaží se naučit sama žít.

18 let

Startovací byt

SEN: Podpora samostatného bydlení

Podpora: Finanční podpora 9.500 Kč na nákup lina – Benefiční akce 2018.

Sofie

“Sofie” chodí do 3 třetí třídy. Má sestru dvojče, obě hrají basketbal. V partě a na hřišti jsou šťastné. Moc by chtěla týmové triko.

10 let

Sociálně slabá rodina

SEN: Týmové triko

Podpora: Finanční podpora na týmové triko 300 Kč – Benefiční cyklistické akce 2018.

Kevin

„Kevin“ přišel se sourozenci do dětského domova v listopadu 2017. Odebráni byli pro zanedbání péče a záškoláctví. Bydleli v kůlně v poli bez vody a elektřiny. Jsou zanedbaní, bez návyků. Protože přišli do dětského domova nyní, nedostanou svoje přání ani na „Vánoční stromy přání“. Moc prosíme o pomoc a dárky nejen pro radost.

4 roky

Dětský domov

SEN: Papírové pexeso

Podpora: Finanční podpora 50 Kč na nákup 2x papírové pexeso – paní Dana Skrbková.

Libor

“Libor“ žije se svým dvojčetem jen s maminkou. Chodí do 4. třídy. Má rád všechny klukoviny. Začal hrát s bráchou basketbal. Je velký sportovec a kamarád. Rád by jel s týmem v létě na letní soustředění.

10 let

Sociálně slabá rodina

SEN: Basketbalové soustředění

Podpora: Finanční podpora na basketbalové soustředění 5.000 Kč- paní Eva Kolovratová