Jan

„Jan“ je v domově od léta. Rodiče drogovali.Rád hraje fotbal, florbal. Začal tancovat break. Ve škole by rád chodil se spolužáky na florbal.

13 let

Dětský domov

SEN: Florbal

Podpora: Finanční roční podpora na kroužkovné florbalu 1.400 Kč – Cyklistické akce 2018.

Simon

“Simon” je nejmladší ze čtyř sourozenců.  Je milý, neposedný, hravý a je u každé klukoviny. Rád jezdí na kole a kope s kluky fotbal. Rád zažívá různá dobrodružství. Moc rád by jel se třídou na školní výlety.

12 let

Dětský domov

SEN: Školní výlety

Podpora: Finanční roční podpora 980 Kč na školní výlety.

Lenka

“ Lenka“ se na jaře do dětského domova vrátila z pěstounské rodiny, kde pobývala 4 roky. Má ráda zvířata a ráda tancuje. Je moc šťastná, že může být se svými sourozenci. Moc by si přála jet se třídou na turistický kurz.

14 let

Sociálně slabá rodina

SEN: Turistický kurz

Podpora: Finanční podpora 2.300 Kč na turistický kurz – Benefiční cyklistické akce.

Daniela

„Daniela“ žije v domově již 6 let se svými třemi sestrami pro zanedbání péče matky. Daniela se o své sestry doma rok starala, než se dostaly všechny do dětského domova. Chodí do učení na cukrářku. Moc ráda zdobí dorty. Bydlí sama a snaží se naučit sama žít.

18 let

Startovací byt

SEN: Podpora samostatného bydlení

Podpora: Finanční podpora 7.500 Kč na nákup sporáku a digestoře – Benefiční akce 2018.

Petra

„Petra“ žila většinu svého života v dětském domově, nyní je se svou půlroční dcerou v azylovém domě. Moc hezky se stará o svoji dceru. Její rodina místo, aby ji pomáhala, tak ji okrádá a Petra zůstává bez peněz. Moc potřebuje pomoci.

18 let

Sociálně slabá

SEN: Dobití telefonu

Podpora:  2x dobití telefonu 500 Kč – Benefiční cyklistické akce 2018.

David

„David“ má Sen stát se malířem. Žije v pěstounské rodině, kde je velmi spokojen, přesto z ním byl násilím odebrán a trvalo půl roku než ho pěstouni vybojovali zpět. Chodí na výtvarný obor ZUŠ. Moc si přál telefon

15 let

Pěstounská rodina

SEN: Mobilní telefon

Podpora: Finanční podpora 5.000 Kč – Benefiční cyklistické akce 2018.