Nikol

“Nikol” je slepá dívka, které má za s sebou mnoho let v dětském domově a nyní žije šťastně v pěstounské rodině. Má mnoho psychických problémů, které souvisí s její slepotou a s jejím dětstvím, ale se vším bojuje, hlavně díky pěstounským rodičům. Miluje zpěv a dostala možnost individuálně studovat populární zpěv u prof. Ludmily Nopové, ale rodiče, kteří ji zaplatili minulá rok letos na hodiny nemají peníze.

20 let

Pěstounská rodina

SEN: Studium populárního zpěvu u prof. Ludmily Nopové

Podpora: Finanční roční 2018/2019 podpora 15.125 Kč Právnická firma z Veřejné sbírky Projektu Sen.

Tadeáš

“Tadeáš je v dětském domově pět let. Je to hodný a moc milý kluk. Rád sportuje a nejraději jezdí na kole. Splnil Bronzový program DofE. Má spoustu kamarádů a chodí rád i do školy.V září bude začínat na nové škole a rád by jel s nimi na adaptační kurz.

15 let

Dětský domov

SEN: Adaptační kurz

Podpora: Finanční podpora 1.200 Kč z Veřejné sbírky k projektu Sen.

Tonda

„Tonda“ žije v dětském domově druhý rok. Byl odebrán se svými sourozenci za zanedbání péče. Stýská se mu. Rád hraje fotbal a chodí s bratry do fotbalového oddílu. rád by jel na letní soustředění.

8 let

Dětský domov

SEN: Fotbalové soustředění

Podpora: Finanční podpora 3.900 Kč – z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Petra

„Petra“ žila většinu svého života v dětském domově, nyní je se svou půlroční dcerou v azylovém domě. Moc hezky se stará o svoji dceru. Její rodina místo, aby ji pomáhala, tak ji okrádá a Petra zůstává bez peněz. Moc potřebuje pomoci.

18 let

Sociálně slabá

SEN: Pomoc s bydlením

Podpora:  Finanční podpora 11.960 Kč – 4.030 Kč za květen 2018, 3.900 Kč za červen 2018, 4.030 Kč za červenec 2018 za bydlení v azylovém domě Právní firma z Veřejné sbírky.

Marian

“Marián“ v  dětském domově je třetí rok. Rodiče se o něj nezajímají. Chodí do deváté třídy a učí se dobře.  Jezdí na kole a závodně hraje fotbal. Rád by jel se školou na školní výlet.

14 let

Dětský domov

SEN: Školní výlet

Podpora: Finanční podpora 1.290 Kč – Safina a.s.z Veřejné sbírky Projektu Sen.

Igor

“Igor”  je v domově čtvrtý rok. Je to  skvělý 15ti letý kluk,  je velmi veselý chlapec, vděčný za každou maličkost a pozornost. Z toho je patrné, že doma zázemí a pozornosti se mu nedostávalo. Rád sportuje. Rád by se dostal na střední školu. Je v 9. třídě a moc rád by jel se třídou na školní výlet.

15 let

Dětský domov

SEN: Školní výlet

Podpora: Finanční podpora 1.290 Kč – INVENTI Development s.r.o. z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Dušan

Dušan je čtrnáctiletý stále usměvavý kluk. Žije se svým hendikepem autismem, svalovou myoapatií, hydrocefálí a duanowým syndromem na levé oko. Má šest sourozenců v pěstounské rodině, kde ho mají moc rádi. Navštěvuje základní školu, kde za pomoci asistentky se snaží naučit a stihnout vše, co ostatní spolužáci. Získal asistentku, která si ho oblíbila, velmi si spolu rozumí.

14 let

Pěstounská rodina

Dlouhodobý Sen

Platba za služby asistentky ve škole za leden až červen 2018 ve výši 18.050 Kč –  6.900 z Veřejné sbírky k Projektu Sen a 11.150 Kč ze sbírky Melinda České spořitelny.

Konec DS 2017/18

Benjamin

„Benjamin“ se narodil 25.10.2016 slepé mamince. Je to veselý a stále usměvavý kluk, který miluje vodu, ale do vany se už moc nevejde. Proto bychom mu chtěli splnit Sen, aby mohl dovádět v bazénku.

Sociálně slabá rodina

SEN: Kojenecké plavání

Podpora:  Finanční příspěvek na kojenecké plavání únor 2018 – červen 2018 – 5.960 Kč  – zaměstnanci TNT Praha z Veřejné sbírky k Projektu Sen.