Sára

„Sára“ žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí,udělala maturitu. Závodně tancovala. Má čtyřletého syna. O syna se velmi krásně stará. Bojovala každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Teď se snaží být vzornou mámou. Přišla o práci v kadeřnictví a potřebovala pomoc s nájmem.

Podpora: Finanční podpora 8.000 Kč na nájemné – Benefiční cyklistické akce.

Oliver

“ Oliver“ 4 roky, žije jen s maminkou, která žila dlouhodobě v dětském domově. Maminka se o něj snaží co nejlépe starat. Oliver chodí do školky, kde má plno kamarádů. Nejraději si hraje na Supermana a Batmana. Oliver roste jako z vody a maminka by potřebovala pomoci s oblečením.

Podpora: Dar oblečení paní Jana Shweiki.

Benjamin

„Benjamin“, 2 roky se narodil slepé mamince. Je to živý zvídavý kluk. Potřebuje okolo sebe děti a někoho, kdo se mu bude věnovat po stránkách, které maminka se svým hendikepem nezvládne. V listopadu začal chodit do soukromé školky, do státní ho nevzali, aby maminka mohla chodit do práce a měl i jinou péči. Traktor se zvířátky.

Podpora: Finanční podpora 600 Kč na Traktor se zvířátky- Oddělení GS společnosti DPD CZ s.r.o. – Václav Kriesman, Martin Pirkl, Kateřina Škardová, Jakub Virl, Lucie Kindelmannová, Jana Tvrzská.

Přemek

„Přemek“  15 let, žije v dětském domově se třemi sourozenci třetí rok. Měl velký problém mluvit a dodnes se učí správně vyslovovat. S kamarády začal chodit do hasičů. Moc se mu tam líbí a rád by chodil celý rok a stal se dobrovolným hasičem.

Podpora: Roční finanční podpora 1.500 Kč – Hasiči – Výzva Aleše Kamaráda.

Kateřina

„Kateřina“ 8 let, v dětském domově se sourozenci od léta. Chodí do druhé třídy. Ve škole má nejraději hudební výchovu a malování. Ráda si hraje s kočárkem. Moc by si přála novou teplákovou soupravu.

Podpora: Finanční podpora 700 Kč na nákup teplákové soupravy velikost 140 – Oddělení GS společnosti DPD CZ s.r.o. – Václav Kriesman, Martin Pirkl, Kateřina Škardová, Jakub Virl, Lucie Kindelmannová, Jana Tvrzská.

Jitka

„Jitka” 5 let, v dětském domově se sourozenci od léta, pro zanedbání péče. Chodí do mateřské školy. Má ráda panenky, moc ráda zpívá a tancuje. Ráda by chodila do klavírní školičky, aby se naučila hrát na klavír a zpívat.

Podpora: Roční finanční podpora 1.000 Kč na kroužek Klavírní školičky- paní Jaroslava Luňáčková.

Dana

“ Dana“ 15 let,  je usměvavá a hodná dívka. V dětském domově je 7 let. Je sportovně nadaná, tancuje žongluje. Chodí do 9. třídy a chtěla by se učit na cukrářku. Ráda peče a vaří a moc si přeje chodit do kroužku Kuchtík.

Podpora: Roční finanční podpora 2.000 Kč za kroužek vaření Kuchtík – paní Jaroslava Luňáčková.

Emily

“ Emily“ 16 let, před 8 lety se dostala se sourozenci do dětského domova. Po roce si ji vzala pěstounská rodina. Po 7 letech se vrací do dětského domova, kde ji čekají sourozenci. Studuje hotelovou školu. Ráda tancuje a čte. Studuje německý jazyk, v něm by potřebovala pomoci.

Podpora: Roční finanční podpora 8.400 Kč na doučování Německého jazyka – pan Viktor Fiala.

Pavel

„Pavel” 14 let, v dětském domově 6 let. Chodí 8. třídy. Rád maluje a hraje fotbal. Je přátelský, ale má rád svůj klid. Začal chodit do turistického oddílu a měl by jezdit s nimi i na výpravy. Potřeboval by spacák a batoh.

Podpora: Dar spacáku a batohu – pan Ondrej Macák.

Lubošek

„Lubošek” 4 roky, je v dětském domově se svými sourozenci od léta. Chodí do školky. Má rád auta a moc by si přál větší auto.

Podpora: Finanční podpora 500 Kč na auto – paní Martina Blahová – Vánoční sbírka.

Leo

„Leo“ 13 let, v dětském domově 4 roky. Chodí do 7 třídy. Rád sportuje, nejvíce jezdí na kole. Se spolužáky chodí do kroužku florbalu. Pojede na školní turistický kurz a potřeboval by cestovní tašku.

Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč na nákup cestovní tašky – paní Hana Varmusová.

Pavel

„Pavel” 14 let, v dětském domově 6 let. Chodí 8. třídy. Rád maluje a hraje fotbal. Je přátelský, ale má rád svůj klid. Moc by si přál nějakou pánskou kosmetiku.

Podpora: Finanční podpora 400 Kč na nákup pánské kosmetiky – oddělení Customer Service, TNT Praha.

Marika

„Marika“  7 let, žije v dětském domově třetí rok se svými 4 sourozenci. Přišla do domova ve velmi zanedbaném stavu. Ráda tancuje, hraje hry a cvičí dětskou jógu. Moc by si přála chodit do Jogínka.

Podpora: Roční finanční podpora 1.000 Kč na kroužek Jogínek – paní Jaroslava Luňáčková.

Sam

„Sam” 8 let, v dětském domově od léta. Chodí do 2. třídy. Hraje fotbal. Moc by si přál brankářské rukavice.

Podpora: Finanční příspěvek 200 Kč na nákup rukavic – oddělení OPS / CCL, TNT Praha.

Jáchym

„Jáchym“ 14 let,  je v dětském domově 8 let. Rád sportuje. Chodí do 8. třídy. Hraje závodně fotbal, který ho moc baví. Rád hraje počítačové hry. Rád by se dostal na střední školu, tak potřebuje trochu pomoci s učením.

Podpora: Roční finanční příspěvek 4.400 Kč na doučování – zaměstnanci Safina a.s.