Anna

“Anna“ 12 let, Chodí do 5. třídy. Hraje 4 roky basketbal a je v něm velice dobrá. Rodina se dostala do finančních problémů a potřebuje pomoci zaplatit basketbalové příspěvky.

Podpora: Roční finanční podpora 8.600 Kč basketbalové příspěvky – Benefiční akce.

David

“ David” 21 let, v dětském domově 3 rok. Studuje 1. ročník ČVUT . Má zálibu v počítačích. Věnuje se historickému šermu. A rád s partou jezdí do přírody. Potřebuje černý společenský oblek ke zkouškám.

Podpora: Finanční podpora 4.000 Kč na nákup společenského černého obleku – pan Radim Cimoradský – Vánoční sbírka.

Nela

„Nela“ 11 let, v dětském domově 6 let. Chodí do 5. třídy. Baví ji kreslit. Ráda pomáhá. Miluje koně. Chodí do turistického oddílu a potřebuje batoh na výpravy.

Podpora: Finanční podpora 800 Kč na nákup batohu –  oddělení OPS / CCL, TNT Praha.

Tomáš a Roman

Tomáš 15 let a Roman 16 let spolu bydlí v dětském domově v jednom pokojíčku. Pokojíček je již starší a moc by se jim líbil, kdy by se trochu změnil do studentském stylu. Může jim někdo jejich sen splnit. Potřebují nové záclony, závěsy, povlečení a malý koberec.

Podpora: Finanční podpora  je 1.200 Kč

2x povlečení 1.200 Kč – Benefiční akce

záclona 3m x 1,8 m – 600 Kč – zaměstnanci Safina a.s.

1x malý koberec 600 Kč – zaměstnanci Safina a.s.

Denis

„Denis“ 11 let, v dětském domově 9 let se svou sestrou. Je to velmi živý kluk, který rád sportuje a nejradši běhá. Chodí do kroužku Mladých záchranářů. Jezdí i na různé výpravy a  rád by jel s nimi.

Podpora: Finanční podpora 3.000 Kč na víkendové výpravy – pan Jiří Franc.

Tobiáš

„Tobiáš“ 13 let, v dětském domově 3 roky. Chodí do 8. třídy. Má rád parkur a stolní tenis. Chodí hrát s kamarády. Pojede se třídou na školu v přírodě a moc by potřeboval cestovní tašku.

Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč na nákup cestovní tašky na kolečkách – Benefiční akce.

Michael

„Michael“ 2 roky, v dětském domově se sestrami od léta. Stále se usmívá. Má rád autíčka a moc rád staví. Pojede do ozdravovny a potřeboval by kufr na cestování.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na nákup kufru – Benefiční akce.

Marina

“ Marina“ 14 let, je v dětském domově 1 rok se svou sestrou, před tím byly 3 roky v jiném dětském domově. Odebrány pro zanedbání péče. Chodí do 8.třídy. Má specifickou poruchu učení, ke své poruše potřebuje do školy notebook.

Podpora: Finanční podpora 4.500 Kč na nákup staršího notebooku nebo dar notebooku – Jan Gemrich.

Roland

„Roland” 16 let, v dětském domově 2 roky. Studuje střední odbornou školu zaměřenou na počítače. Má rád počítače. Rád jezdí na kole a schází se s kamarády. Moc by si přál cestovní tašku na kolečkách.

Podpora: Finanční podpora 1.600 Kč na nákup cestovní tašky – Benefiční akce.

František

„František“ 16 let, v dětském domově 6 let. Měl velmi složité dětství, které nechalo stopy. Má rád sport a miluje jízdu na kole. Chodí s kamarádem do Mladých záchranářů. Mají naplánované i víkendové výpravy a moc by potřeboval spacák.

Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč na nákup spacáku – pan Igor Jermolajev

Benjamin

„Benjamin“, 2 roky se narodil slepé mamince. Je to živý zvídavý kluk. Potřebuje okolo sebe děti a někoho, kdo se mu bude věnovat po stránkách, které maminka se svým hendikepem nezvládne. V listopadu začal chodit do soukromé školky, do státní ho nevzali, aby maminka mohla chodit do práce a měl i jinou péči. Moc se mu tam líbí. Můžeme mamince pomoci se školkovným.

Podpora: Finanční měsíční podpora za leden 2019 7.841 Kč na školkovné včetně stravy, z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Karel

„Karel“ 14 let, v dětském domově 3 roky. Chodí do 8 třídy. Ve škole se velmi dobře učí. Jeho životem je parkour. S kamarády začali chodit se učit boxovat. Moc by si přál svůj spacák, často jezdí na víkendy, kde ho potřebuje.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na nákup spacáku – Benefiční akce.

Patricie

„Patricie 13 let, v dětském domově 9 let, se svým bratrem. Chodí do 7 třídy. Je hodná tichá dívka. Ráda kreslí. Líbí se jí šerm a historie. Chodí do skauta a ráda by jezdila na víkendové výpravy, ale nemá ešus.

Podpora: Finanční podpora 300 Kč na nákup ešusu – pan Eldar Ibadov

David

“ David“ 21 let, v dětském domově 3 rok. Studuje 1. ročník ČVUT . Má zálibu v počítačích. Věnuje se historickému šermu. A rád s partou jezdí do přírody. Moc by si přál nerezový ešus.

Podpora: Finanční podpora 300 Kč na nákup nerezového ešusu – Benefiční sbírka.

Radan

„Radan“ 15 let, v dětském domově 2 roky. Chodí do 8 třídy. Moc rád sportuje, hraje fotbal a stolní tenis. Moc by si přeje svoje povlečení se Slavií.

Podpora: Finanční podpora 1.100 Kč na nákup povlečení – Benefiční akce.