Jáchym

„Jáchym“ 17 let,  je v dětském domově rok. Byl odebrán pro zanedbání péče. Studuje na maséra. Hraje již 5 let lakros a je v něm dobrý. Potřeboval by novou lakrosku.

Podpora: Finanční podpora 5.000 Kč na lakrosku – Vánoční sbírka – pan Lukáš Seidl, pan Jan Řehák, Monika Protivova, Adam Böck, Lukas Sirucek, Michal Rydlo, Hubert Dostál.

Lenka

„Lenka“ 7 let, je v dětském domově od léta pro zanedbání péče. Na novou situaci si zatím zvyká. Začala chodit do 1. třídy. Moc by si přála jet se třídou na hory, kde nikdy nebyla.

Podpora: Finanční podpora 3.000 Kč na lyžařský výcvik – pan Aleš Herrmann

Adrian

„Adrian“ 15 let žije se svými sourozenci v dětském domově již pátý rok. Bydleli ve velmi špatných podmínkách a do školy chodili velmi málo. Rád se stará o svou nejmladší sestřičku. Jezdí na kole, hraje fotbal. Začal se učit na tesaře. Potřebuje tesařské vybavení na praxi.

Podpora: Finanční podpora 2.500 Kč na nákup tesařského vybavení – zaměstnanci Safina a.s.

Prokop

“ Prokop“14 let,  je v dětském domově 2 rok, pro zanedbání péče. Chodí do 9. třídy. Má rád všechny míčové sporty a rád maluje a tvoří. Splnil bronzový program DofE. Hraje fotbal, začínají trénovat v hale a moc by potřeboval nové kopačky.

 Podpora: Finanční podpora 1.200 Kč na nákup kopaček – oddělení Customer Service, TNT Praha.

Petra

„Petra“ 7 let, v dětském domově se svými sourozenci druhý rok pro zanedbání péče. Začala chodit do první třídy. Ráda zpívá, tancuje a cvičí. Potřebuje ve škole trochu pomoci a může ji pomoci cvičení s Logico Piccolo.

Podpora: Finanční podpora 250 Kč za Logico Piccolo – Rozšíření slovní zásoby – Daniela, Andrejka, Vojtíšek a Jarda Hylmarovi – Vánoční sbírka.

Tibor

„Tibor“ 15 let, byl v dětském domově 3 roky, nyní je vrácen k matce. Byl odebrán z rodiny před třemi roky, pro týrání otcem. Otec spáchal sebevraždu. Máma se stará jak může, ale některé věci finančně nezvládá. Chodí do 9. třídy. Moc by chtěl jet se třídou na lyžařský výcvik.

Podpora: Finanční podpora 3.000 Kč na lyžařský výcvik – rodina Šnajdrova

Jakub

„Jakub“ 11 let, je v dětském domově od léta. Chodí do 4. třídy. Má rád hudbu a koně. Moc rád by jezdil na koni a i se o koně staral. Byla by to pro něj dobrá terapie, po všem co si zažil. Potřeboval by jezdeckou helmu.

Podpora: Finanční podpora 900 Kč na nákup jezdecké helmy – Daniela, Andrejka, Vojtíšek a Jarda Hylmarovi – Vánoční sbírka.

Hedvika

„Hedvika” 14 let v dětském domově druhý rok. Matka se o ní nedokáže díky alkoholismu postarat. Hedvika chodí do 8. třídy a dobře se učí. Miluje koně. Vyrostla na vesnici, kde mezi koni byla každý den. Chodí jezdit do jízdárny a moc ráda by jela s ostatními na víkend na koních.

Podpora: Finanční podpora 500 Kč na víkend na koních – paní Dominika Platošová – Vánoční sbírka.

Emil

“ Emil“ 6 let žije v dětském domově třetí rok. Maminka se nezvládla o něj starat. Emil se musel naučit různým základním věcem. Chodí do 1. třídy. Rád si hraje, jezdí na kole a moc rád skáče na trampolíně. Potřebuje ve škole trochu pomoci a může mu pomoci cvičení s Logico Piccolo.

Podpora: Finanční podpora 280 Kč za Logico Piccolo rámeček – – oddělení OPS / CCL, TNT Praha/Federal Express Czech s.r.o.

Oliver

“ Oliver“ 16 let, v dětském domově druhý rok. Učí se na automechanika. Má rád sport, věnuje se závodně fotbalu a futsalu, hraje krajské soutěže i za starší tým. Moc by potřeboval nové sálovky.

Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč na nákup nových sálovek – pan Michal Zwinger – Vánoční sbírka.

Petr

„Petr“ 15 let, v dětském domově od léta, před tím již několikrát v Klokánku a v pěstounské rodině. Začal studovat na truhláře. Má rád vodu a rybníky, hraje florbal. Splnil Bronzový program DofE. Potřebuje truhlářské vybavení.

Podpora: Finanční podpora 3.200 Kč na nákup truhlářského vybavení – zaměstnanci Safina a.s.

Hedvika

„Hedvika“ 14 let v dětském domově druhý rok. Matka se o ní nedokáže díky alkoholismu postarat. Hedvika chodí do 8. třídy a dobře se učí. Miluje koně a ráda tancuje. Ráda by chodila s kamarádkou na Country tance a potřebuje taneční boty.

Podpora: Finanční podpora 800 Kč na taneční boty – oddělení Customer Service, TNT Praha.

Šárka

“ Šárka“ 15 let žije v dětském domově 13 let. Matka ani otec se o ni nezajímají. Chodí do 9. třídy. Šárka se výborně učí, má samé jedničky. Ráda tancuje a cvičí. Chodí do kroužku vaření a potřebovala by nové krabičky na jídlo.

Podpora: Finanční podpora 200 Kč za krabičky – rodina Shweiki

Ilona

„Ilona“ 9 let, žije v dětském domově čtvrtý rok se svými 4 sourozenci. Přišla do domova ve velmi zanedbaném stavu. Pomalu se naučila žít v kolektivu. Ráda tancuje. Chodí druhý rok do tanečního oddílu DMC a ráda by pokračovala. Potřebuje kotníčkové boty na tancování.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na nákup kotníčkových bot – rodina Gemrichova.

Aneta

„Aneta“ 18 let, žila sedm let v pěstounské sportovní rodině, po neshodách se synem pěstounů byla z rodiny vyhozena. Na chvíli ji k sobě vzala matka, která se vrátila z vězení, ale příteli matky se nelíbilo, že se Aneta k ní vrátila. Nyní Aneta žije u svého kamaráda. Přešla ze střední školy do učení kuchař – číšník. Moc ráda sportuje a jezdí na kole. Hrála beach volejbal. Splnila Stříbrnou úroveň Mezinárodní ceny vévody z Edinburghu. Aneta je strašně hodná milá dívčina, není konfliktní a vše co ji potkalo si nezasloužila. Aneta se snaží o sebe postarat, po škole chodí na brigády, aby se uživila. Podpora studia – dar notebooku.

Podpora: Dar notebooku – Jan Gemrich.

Zita

“ Zita“ 7 let,  žije v dětském domově pátý rok. Moc se jí stýská po mamince, ale ta se o ni nezajímá. Moc ráda tancuje a hraje si. Chodí do 2. třídy, kde se ji moc líbí. Potřebuje procvičit český jazyk. Pomůže ji cvičení s Logico Piccolo.

Podpora: Finanční podpora 280 Kč za Logico Piccolo rámeček – zaměstnanci Neviditelné výstavy