Daniel

„Daniel “ 14 let, žije v dětském domově 9 měsíců. Byl odebrán za zanedbání péče. Chodí do 7. třídy. Rád hraje na počítači a učí se cizí jazyky. Moc by si přál jet se třídou na školní zájezd do Anglie.

Podpora: Finanční podpora 9.000 Kč na týdenní zájezd do Anglie –  Sdružení rodičů a přátel Gymnázia tř. Kpt. Jaroše 14, Brno – Vánoční sbírka.

Michal

„Michal“ 9 let je v dětském domově třetí rok. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Chodí do 4. třídy. Rád si hraje s auty a se stavebnicemi. Chodí druhý rok na hokejbal. Moc by si přál nové rukavice.

Podpora: Finanční podpora 800 Kč na hokejbalové rukavice –  AZ MOBILITY s.r.o.

Tibor

„Tibor“ 13 let, je v dětském domově třetí rok. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Rád si hraje, skáče na trampolíně, hraje fotbal a rád zkoumá. Chodil na karate, ale ze zdravotních důvodů nemůže pokračovat. Na jaře začal hrát fotbal, který ho moc baví a moc by si přál nové kopačky.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na kopačky – zaměstnanci Grafton Recruitment s.r.o. 

Adam

„Adam“ 11 let,  je v domově pátý rok se svými sourozenci. Je to nadaný sportovec fotbalista. Rád jezdí na kole a kromě fotbalu má rád i ostatní sporty. Dobře se učí. Chodí do fotbalového oddílu. Moc by si přál se jet se třídou lyžařský výcvik.

Podpora: Finanční podpora 6.700 Kč na lyžařský výcvik – paní Kateřina Volínová – Vánoční sbírka.

Adam

Adam“ 11 let,  je v domově pátý rok se svými sourozenci. Je to nadaný sportovec fotbalista. Rád jezdí na kole a kromě fotbalu má rád i ostatní sporty. Dobře se učí. Chodí do fotbalového oddílu. Moc by si přál se jet se třídou lyžařský výcvik a potřeboval zimní bundu a lyžařské kalhoty.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč na nákup bundy a kalhot – pan Michal Lebeda a paní Julie Bártová

Nik

„Nik“ 13 let,  je v dětském domově pátý rok se svými bratry a sestrou. Je to nadaný sportovec fotbalista, hraje závodně fotbal a patří k posilám týmu. Moc by si přál jet se svou třídou na lyžařský výcvik a potřeboval by pernamentku na lyžování.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč pernamentka na výcvik – zaměstnanci Neviditelné výstavy