Petr

“Petr” 16 let, v dětském domově rok. Učí se na prodavače. Chodí na brigádu do Billy. Rád hraje fotbal, hokej a poslouchá hudbu. Pomáhá v rodince. Moc by si přál mobilní telefon.

PodporaFinanční podpora na nákup mobilního telefonu 3.500 Kč – pan Josef Novák

Zuzana

„Zuzana“ 16 let,  je v dětském domově třetí rok pro zanedbání péče. Je to tichá dívenka. S životem v domově se těžko smiřuje. Učí se na kuchařku. Splnila bronzovou cenu DofE. Krásně maluje. Ráda by měla své kolo, aby mohla jezdit s rodinkou na výlety.

Podpora:  Finanční podpora 7.526 Kč na nákup kola – pan Filip Stolle.

Mirek

„Mirek“, 17 let žije v dětském domově třetí rok. Byl odebrán pro psychické problémy matky. Chodí do 2. ročníku na Střední školu protipožární ochrany. Má rád Box. Moc rád by jel na týdenní Sportovně-turistický kurz se svou třídou.

Podpora: Finanční podpora 2.500 Kč na týdenní Sportovně-turistický kurz – EAST PORT Praha s.r.o.

Marián

“Marián“ 16 let, v  dětském domově je pátý rok. Rodiče se o něj nezajímají. Chodí na střední školu dopravní.  Jezdí na kole a závodně hraje fotbal. Splnil Bronzový program DofE. Potřeboval by zaplatit obědy.

Podpora: Finanční podpora 4.000 Kč na obědy – rodina Nejezchlebova.

Leošek

„Leošek” 4 roky, v dětském domově od léta, pro zanedbání péče. Rád si hraje s auty a s vojáčky. Moc by si přál se naučit jezdit na kole.

Podpora: Kolo s kolečky – Benefiční akce

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Alan

„Alan“ 20 let, žije v dětském domově 10 let. Z rodiny byl odebrán pro týrání. Učí se na zedníka. Rád hraje závodně fotbal, na pozici brankář,  sleduje filmy a poslouchá hudbu. Rád by jel s týmem na zimní soustředění.

Podpora: Finanční podpora fotbalové soustředění 1.500 Kč – zaměstnanci SAFINA a.s.