Poděkování vychovatelům z Dětských domovů

Tento týden jsme rozvezli dárky pro denní vychovatele do Dětských domovů, se kterými dlouhodobě spolupracujeme.
I oni patří nejenom v těchto chvílích k těm nepostradatelným.
Dětský Domov Klánovice, Dětský domov Litoměřice, Dětský domov Ledce, Dětský domov Nové Strašecí, Domov Unhošť Unhošť.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Kola pro děti

Na jaře jsme prostřednictvím projektu Sport pomáhá předali 17 kol dětem ze sociálně slabých rodin a dětských domovů.
Děkujeme dárcům a také amatérským cyklistům, kteří se účastní vybraných závodů UAC a svým startovným tak přispívají do projektu Sport pomáhá. 
Sdružení amatérských cyklistů České republiky – SAC ČR, Unie Amatérských Cyklistů, Petra Piloušková, Ondrej Balajk,a Stark Cycling Team, Vinohradské Šlapky, LAWI Stars – GIANT, SportRaces Cycling, Team Dexter Cycling, AC SPARTA PRAHA cycling z.s., CKKV Praha, Extraliga Master,s KBELY CYCLING TEAM a dalším závodníkům.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Alan

„Alan“ 20 let, žije v dětském domově 10 let. Z rodiny byl odebrán pro týrání. Učí se na zedníka. Rád hraje závodně fotbal, na pozici brankář,  sleduje filmy a poslouchá hudbu. Je velkým fanouškem fotbalového týmu AC Sparta Praha. Má nabídku chodit na brankářské tréninky. Podpora individuálních brankářský tréninků.

Podpora: Roční finanční podpora individuálních brankářských tréninků 13.000 Kč – Projectman.cz, s.r.o.

POS Media pomáhají

Děkujeme firmě POS Media za jejich dar drogistických potřeb. 
Potřeby jsme již rozvezli do sociálně slabých rodin a startovacích bytů mladých lidí z dětských domovů, kteří pomoc potřebují.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

I my chceme být lepší

Zita, Petra, Emil a Květka z dětského domova měli malý dětský Sen, přáli si Logico Picolo, aby jim šla škola snadněji. Teď svůj dárek půjčují kamarádům v domově.
Za splnění tohoto Snu Děkujeme paní Lucii Černé, rodině Hylmarové, rodině Shweiki, zaměstnancům Neviditelné výstavy a zaměstnancům oddělení OPS/CCL, TNT Praha/Federal Express Czech s.r.o. 

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Denis

„Denis“ 13 let, žije v dětském domově se třemi sourozenci čtvrtý rok. Přišli zanedbaní a museli se hodně učit nového. Denis je rád v partě, chodí hrát fotbal a stolní tenis. Příspěvky za stolní tenis.

Podpora: Roční finanční podpora 1.500 Kč na příspěvky za kroužek stolního tenisu – Advokátní kancelář Kutějová, Maršál, Briaský, s.r.o. 

Marek

„Marek“ 8 let, v dětském domově od léta. Chodí do 2. třídy. Rád si hraje venku, jezdí na kole, plave a staví lodě a letadla. Moc rád by chodil na kroužek modelář.

Podpora: Roční finanční podpora 1.700 Kč za kroužek modelář – paní Gabriela Slípková

Prokop

“ Prokop“ 14 let,  je v dětském domově 2 rok, pro zanedbání péče. Chodí do 9. třídy. Má rád všechny míčové sporty a rád maluje a tvoří. Splnil bronzový program DofE. Rád by chodil do kroužku Gejmr, kde se bude učit skládat video hry.

 Podpora: Roční finanční podpora 1.000 Kč na kroužek Gejmr – POS Media Czech Republic, s.r.o.

Ema

“Ema” 17 let, v dětském domově již 8 let, nyní bydlí s dalšími děvčaty ve startovacím bytě, kde se učí starat samy o sebe. Učí se na prodavačku.  Splnila bronzový program DofE.  Moc by si přála kolo, aby mohla jezdit na výlety.

PodporaFinanční podpora na nákup kola 6.936 Kč – POS Media Czech Republic, s.r.o.

Radek

„Radek“ 14 let,  je v dětském domově třetí rok. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Rád si hraje, baví ho stolní tenis a rád zkoumá. Potřeboval by nový studenský batoh do školy.

Podpora: Finanční podpora na nákup studentského batohu 2.000 Kč – paní Drahomíra Dorčíková – Vánoční sbírka.

Karin

„Karin“ 11 let v dětském domově rok. Chodí do 6. třídy. Miluje koně. Moc ráda by chodila jezdit do jízdárny, dříve žila na statku, kde na koních jezdila. Bude u toho pracovat a starat se o koně.

Podpora: Pololetní finanční podpora 5.000 Kč na jízdy na koni –  Advokátní kancelář Kutějová, Maršál, Briaský, s.r.o.

Michal

„Michal“ 9 let je v dětském domově třetí rok. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Chodí do 4. třídy. Rád si hraje s auty a se stavebnicemi. Chodí druhý rok na hokejbal. Moc by si přál nové chrániče.

Podpora: Finanční podpora 750 Kč na hokejbalové chrániče – AZ MOBILITY s.r.o.

Julia

„Julia” 8 let, v dětském domově rok. Chodí do 2. třídy. Ráda maluje, zpívá a hraje si kamarádkami. Moc by si přála povlečení ledové království.

Podpora: Finanční podpora 600 Kč na nákup povlečení ledové království – paní Karolína Hroboňová

Marina

“ Marina“ 14 let, je v dětském domově 1 rok se svou sestrou, před tím byly 3 roky v jiném dětském domově. Odebrány pro zanedbání péče. Chodí do 8.třídy. Ráda sportuje a jezdí na kole. Moc by si přála své kolo.

Podpora: Finanční podpora 7.236 Kč na nákup kola nebo dar kola –  Advokátní kancelář Kutějová, Maršál, Briaský, s.r.o.

Ina

„Ina” 19 let, je v dětském domově třetí rok. Učí se na skladnici. Je to klidná, hodná holčina. Moc ráda maluje a tancuje. Pomáhá v domově. Splnila bronzový program DofE. Moc ráda by chodila s kamarádkami na Country tance a potřebuje boty na tancování.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč za boty na tancování – paní Martina Procházková

Kryštof

„Kryštof“ 6 let, přišel se sourozenci do dětského domova pře rokem. Odebráni byli pro zanedbání péče a záškoláctví. Chodí ještě do školky a moc by si přál kolo.

Podpora: Kolo – Benefiční akce.