Sára a Oliver

„Sára“ 27 let, žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí. Závodně tancovala. Má pětiletého syna. O syna se velmi krásně stará. Bojovala každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Teď se snaží být vzornou mámou. Pracovala v kadeřnictví, dostala výpověď. Od začátku října má přislíbenou práci se smlouvou, ale v kadeřnictví čekají, jak se nynější situace vyvine. Oliver a Sára potřebují pomoci.

Podpora: Formou daru potravin 4.200 Kč listopad – zaměstnanci Safina a.s. 

Dora

„Dora“18 let v domově čtvrtý rok, nyní ve startovacím bytě. Učí se ve 3. ročníku na kadeřnici a chce se ještě vyučit cukrářkou. Chodí na brigádu a splnila stříbrný program DofE. Ve startovacím bytě se snaží vše naučit a daří se jí. Potřebovala by pomoci s vybavením bytu, některé věci ji chybí nebo jsou rozbité – pánev. 

Podpora: Finanční podpora 200 Kč na nákup pánve – paní Alena Frašková.

Max

„Max“ 11 let, v dětském domově dva roky. Chodí do 5. třídy. Má rád kolo a všechno okolo vody. Moc rád by chodil do rybářského kroužku a potřebuje prut.

Podpora: Finanční podpora 900 Kč na nákup prutu – rodina Svobodová.

Dora

„Dora“18 let v domově čtvrtý rok, nyní ve startovacím bytě. Učí se ve 3. ročníku na kadeřnici a chce se ještě vyučit cukrářkou. Chodí na brigádu a splnila stříbrný program DofE. Ve startovacím bytě se snaží vše naučit a daří se jí. Potřebovala by pomoci s vybavením bytu, některé věci ji chybí nebo jsou rozbité – sada hrnců. 

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč za sadu hrnců – paní Renáta Latová, Basket pomáhá. 

Igor a Marián

„Igor“18 let  a “Marián“ 18 let jsou oba  v domově sedmý rok, nyní ve startovacím bytě. Igor studuje střední školu stavební, Marian střední školu dopravní. Oba chodí na brigádu a oba splnili stříbrný program DofE. Ve startovacím bytě se snaží vše naučit, až budou bydlet sami, v bytě jim chybí trouba na pečení. 

Podpora: Finanční podpora 1.700 Kč za troubu na pečení – paní Magdaléna Ondrášková.

Zita

“ Zita“ 8 let,  žije v dětském domově pátý rok. Moc se jí stýská po mamince, ale ta se o ni nezajímá. Moc ráda tancuje a hraje si. Chodí do 3. třídy, kde se ji moc líbí. Už druhý rok chodí do tanečního kroužku DMC a potřebovala by zaplatit příspěvky.

Podpora: Částečná finanční podpora 2.500 Kč za příspěvky DMC – paní Hana Varmusová.

Dora

„Dora“18 let v domově čtvrtý rok, nyní ve startovacím bytě. Učí se ve 3. ročníku na kadeřnici a chce se ještě vyučit cukrářkou. Chodí na brigádu a splnila stříbrný program DofE. Ve startovacím bytě se snaží vše naučit a daří se jí. Potřebovala by pomoci s vybavením bytu, některé věci ji chybí nebo jsou rozbité – sada příborů. 

Podpora: Finanční podpora 200 Kč za sadu příborů – paní Lucie Vetorová, Basket pomáhá

Kvído

„Kvído“ 12 let, v dětském domově dva roky. Chodí do 6. třídy. Má rád kolo a všechno okolo vody. Moc rád by chodil do rybářského kroužku a potřebuje vlasce, splávek, háčky a vidličku.

Podpora: Finanční podpora 350 Kč na nákup vlasce, splávku, háčků a vidličky – paní Simona Boučková.

Mariana

„Mariana” 15 let, v dětském domově od května. Chodí na gymnázium na Open Gate. Výborně se učí. Ráda sportuje a moc ráda maluje. Moc by chtěla malovat na plátno, prosí o akrylové barvy.

Podpora: Finanční podpora 700 Kč na nákup akrylových barev – pan Petr Skála.

Sára

„Sára“ 27 let, žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí, udělala maturitu. Závodně tancovala. Má pětiletého syna. O syna se velmi krásně stará. Bojovala každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Teď se snaží být vzornou mámou. Pracovala v kadeřnictví, dostala výpověď a potřebuje pomoci. 

Podpora: Finanční podpora 900 Kč za sada nožů – PENTA CZ s.r.o. 

Dora

„Dora“18 let v domově čtvrtý rok, nyní ve startovacím bytě. Učí se ve 3. ročníku na kadeřnici a chce se ještě vyučit cukrářkou. Chodí na brigádu a splnila stříbrný program DofE. Ve startovacím bytě se snaží vše naučit a daří se jí. Potřebovala by pomoci s vybavením bytu, některé věci ji chybí nebo jsou rozbité – koš na odpadky. 

Podpora: Finanční podpora 250 Kč na koš na odpadky – paní Jana Shweiki.

Dora

„Dora“18 let v domově čtvrtý rok, nyní ve startovacím bytě. Učí se ve 3. ročníku na kadeřnici a chce se ještě vyučit cukrářkou. Chodí na brigádu a splnila stříbrný program DofE. Ve startovacím bytě se snaží vše naučit a daří se jí. Potřebovala by pomoci s vybavením bytu, některé věci ji chybí nebo jsou rozbité – sadu nožů. 

Podpora: Finanční podpora 900 Kč za sada nožů – PENTA CZ s.r.o. 

Šárka

“ Šárka“ 16 let žije v dětském domově 14 let. Matka ani otec se o ni nezajímají. Učí se na cukrářku. Ráda tancuje, cvičí a pomáhá s malými dětmi. Slnila bronzový program DofE. Chodí do skauta. Potřebuje  skautský šátek a šňůrky.

Podpora: Finanční podpora 100 Kč za nákup skautského šátku a šňůrky – pan Alois Sečkár.