Patrik

„Patrik“ 13 let, v dětském domově 3 rok. Chodí do 7. třídy. Má rád auta, motorky a vše co jezdí. Rád sportuje, hraje fotbal a florbal. Ušetřil si na mobilní telefon, potřeboval by pomoci s obalem a s ochranným sklem.

Podpora: Finanční podpora 450 Kč za ochranné sklo na telefon – pan Alois Sečkár.

Andrej

„Andrej“ 8 let,  je v domově 3 rok se svými sourozenci. Chodí do 2. třídy základní školy. Rád jezdí na kole, kope s kluky a hraje hry. Moc by si přál lego autobus nebo kaminón.

Podpora: Finanční podpora 500 Kč na nákup lega kamion – pan Alois Sečkár.

Karolína

„Karolína“ 15 let,  je v dětském domově od léta. Začala chodit do 9. třídy. Ráda tancuje a sportuje. Ráda by studovala na střední škole pedagogické nebo sociální. Nemá moc oblečení a moc by potřebovala kalhoty.

Podpora: Finanční podpora 500 Kč na nové kalhoty – paní paní Alena Frašková.

Dana

„Dana“ 18 let,  je v domově 3 rok. Učí se na kuchařku. Ráda sportuje, pomáhá druhým a vaří. Splnila bronzový program DofE. Přála by si sportovní tašku.

Podpora: Finanční podpora 700 Kč na nákup sportovní tašky – pan  Alois Sečkár. 

Amálie

„Amálie“ 15 let,  je v domově 7 rok se svými sourozenci. Učí se na maskérku a vlásenkářku. Má ráda sport, běhá, jezdí na kole. Ráda by studovala jazyky. Splnila bronzový program DofE a plní Stříbrný program. Čeká ji imatrikulační ples a nemá žádné lodičky ke společenským šatům.

Podpora: Finanční podpora 800 Kč na nákup lodiček ke společenským šatům – pan Alois Sečkár.

Leoš

„Leoš“ 16 let,  je v domově 2 rok. Učí se na automechanika. Miluje motorky. Splnil bronzový program DofE a plní stříbrný. Moc by si přál sportovní tašku.

Podpora: Finanční podpora 700 Kč na nákup sportovní tašky – pan Alois Sečkár.

Květka

“ Květka“ 9 let, žije v dětském domově 4 rok. Nejradši si hraje s panenkami se svou sestřičkou. Chodí do 3. třídy. Dva roky chodí na gymnastiku a moc se jít tam líbí, ráda by pokračovala. Podpora příspěvků za gymnastiku.

Podpora: Roční finanční podpora 4.200 Kč na příspěvky za gymnastiku – Daria a Jan Hvížďalovi.

Adam

„Adam“ 8 let,  v dětském domově od léta se svými sourozenci. Rád jezdí na kole, dívá se na kreslené pohádky. Chodí do 2. třídy, doma se moc neučili a Adam potřebuje doučování, aby dohnal učivo.

Podpora: Roční finanční podpora 4.000 Kč za doučování –  Daria a Jan Hvížďalovi.

Marek

„Marek“ 11 let,  je v domově druhý rok. Chodí do 6. třídy. Moc rád pracuje rukama a tvoří. Rád sportuje a jezdí s kamarády na kole. Moc rád by chodil do kroužku BMX, kde by ho naučili  správné jízdě na kole. 

Podpora: Roční finanční podpora 2.000 Kč za příspěvky za kroužek BMX – Daria a Jan Hvížďalovi.

Agátka

“ Agátka“ 7 let, žije v dětském domově 3rok. Začala chodit do 2. třídy. Nejradši má kočárek s miminkem. Hraje si svou sestřičkou. Ráda tancuje, cvičí a pomáhá v kuchyni. Moc ráda by chodila do Kuchtíka.

Podpora: Roční finanční podpora 1.200 Kč na příspěvky za Kuchtíka – Daria a Jan Hvížďalovi. 

Klaudie

“ Klaudie“ 10 let, v dětském domově 4 rok pro zanedbání péče. Chodí do 4. třídy. Ráda skáče na trampolíně, ráda tancuje, ráda si lakuje nehty a miluje zvířata. Nic jiného si nepřeje, moc by se chtěla naučit jezdit na koni a starat se o ně. 

Podpora: Roční finanční podpora 6.650 Kč za jízdy na koních – Daria a Jan Hvížďalovi.

Lenka

“ Lenka“ 18 let, v 7 letech se dostala se sourozenci do dětského domova, v 10 letech šla do pěstounské rodiny, před 3 lety se do dětského domova vrátila. Má ráda zvířata, ráda tancuje a maluje. Je moc šťastná, že může být se svými sourozenci. Splnila Bronzový program DofE. Chodí na Střední uměleckou školu. Ráda by pokračovala i na vysokou, snaží se dobře učit. Bydlí se sestrou ve startovacím bytě a snaží se naučit starat o sebe. Moc ráda by šla do autoškoly.

Podpora: Finanční podpora 13.500 Kč na autoškolu – pan Viktor Fiala s rodinou.  

Emily

“ Emily“ 20 let, před 11 lety se dostala se sourozenci do dětského domova. Po roce si ji vzala pěstounská rodina, kde žila 8 let. Před 3 lety se vrací do dětského domova, pro týrání. Studuje hotelovou školu a snaží se mít velmi dobré výsledky, letos bude maturovat. Chce dále studovat. Splnila Stříbrný program DofE a nyní plní zlatý program. Bydlí ve startovacím bytě a snaží se naučit starat o sebe. Moc by si chtěla udělat barmanský kurz.

Podpora: Finanční podpora 3.000 Kč  na barmanský kurz – pan Viktor Fiala s rodinou.  

Mariana

„Mariana” 16 let, v dětském domově druhý rok. Chodí do 9. třídy. Výborně se učí. Splnila bronzový program DofE. Je výtvarně nadaná. Moc ráda by se dostala na střední uměleckou – výtvarnou školu. Připravuje se, ale potřebuje pomoci, dochází na individuální hodiny do Výtvarné školy.

Podpora: Finanční podpora září – duben 9.000 Kč za individuální hodiny ve Výtvarné škole – pan Viktor Fiala s rodinou.  

Martin

“Martin” 18 let, v dětském domově od března, za týrání. Učí se na instalatéra. Plní bronzový program DofE. Moc rád by si udělal Svářečský kurz, který potřebuje ke své profesi, část kurzu zaplatí škola.

Podpora: Finanční podpora 4.700 Kč doplatek za Svářečský kurz – pan Viktor Fiala s rodinou.   

Aleš

„Aleš” 22 let, žije v dětském domově již 12 let, nyní ve startovacím bytě. Aleš odmaturoval na ekonomické škole, získal bakaláře na VŠE a nyní pokračuje ve studiu na inženýra, obor marketing. Chodí na brigádu. Splnil bronzový program DofE, plní stříbrný program. Rád hraje fotbal, jezdí na kole a stále se zdokonaluje v anglickém jazyce, snaží se získat úroveň B2. Podpora mezinárodní zkoušky B2 FCE na British Council. 

Podpora: Finanční podpora 4.800 Kč za anglickou zkoušku B2 FCE – pan Viktor Fiala s rodinou.  

Pavel

„Pavel“ 12 let, v dětském domově 1,5 rok. Chodí do 6. třídy. Má rád počítače a partu kamarádů. Moc rád jezdí na kole, hlavně lese a přes překážky. Chodí do skauta a rád by jezdil na víkendové výpravy. Podpora víkendových výprav. 

Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč za víkendové výpravy – Daria a Jan Hvížďalovi.