Halda 2017 – Velký benefiční sportovní den

Za podpory zástupce starosty Petra Zemana se v neděli 14. května 2017 uskutečnil v Centrálním parku Prahy 13 již třetí ročník velkého sportovního benefičního dne pro celou rodinu s názvem Halda 2017.

Závodníci se tradičně utkali v cyklistických a běžeckých závodech na čtyřech různých závodních tratích. Závodů se zúčastnilo přes 430 závodníků od malých dětí na odrážedlech až po veterány.

Doprovodné soutěže, byly lákavé nejen pro děti, ale i jejich rodiče, při kterých si mohli vyzkoušet například jak žijí slepí kamarádi, hod ponožkou, lakros, skákání v pytlích, stimulátor nárazu, jízdu na koloběžkách, malování turistických značek a mnoho dalšího. Za splnění úkolů získali děti odměny.

Ve 13 hodin starosta Prahy 13 pan David Vodrážka oficiálně zahájil míčové týmové hry, kde 15 dětských týmů změřilo své síly v basketbale, přehazované a pálkované. K týmům dětí z Prahy 13 a okolí se připojily i týmy dětí z pěti dětských domovů.

I navzdory deštivému počasí se benefiční akce zúčastnilo přes 600 dětí a mnoho diváků.

Výtěžek z akce ve výši 117.180 Kč byl prostřednictvím projektu Sport pomáhá věnován na podporu sociálně hendikepovaných dětí.

Závěrem bychom za celý pořadatelským tým rádi poděkovali všem zúčastněným za jejich podporu a zájem při benefiční akci.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Komentáře jsou uzavřeny.