Poslední šlápnutí

27. září  se v Chýni konala již tradičně Velká cena Chýně – Poslední šlápnutí.  Akce byla i mistrovstvím Unie Amatérských cyklistů. Z celé republiky přijeli závodníci z obou stěžejních organizací sdružujících amatérské cyklisty v České republice – Unie amatérských cyklistů, pro které byla akce mistrovským závodem roku 2020 a Cyklo Masters –  i příchozí účastníci, aby si v plném tempu zazávodili na  4, 8 a 12 elektronicky měřených kol na Chýňském okruhu. Trať byla perfektně zabezpečena díky  členům Sboru dobrovolných hasičů z Chýně a Městské Policii Chýně.
Celkovým vítězem kategorie mužů se stal po úniku a následné spolupráci s týmovým kolegou Václavem Nežerkou Jonáš Vojtěch. Vítězi se ve svých kategoriích stali Jan Cédl, Jan Jonášek,  Jan Tajč, Eugen Rašev,  Josef Krajčík, Hana Doležalová, Petr Mirovský, Miloš Tóth a Petr Kopecký.
Startovné na akci  i díky podpoře obce Chýně  celé putovalo do veřejné sbírky podporující sociálně hendikepované děti, stejně tak jako v případě všech ostatních akcí v rámci projektu Sport pomáhá. Účastníci a pořadatelé tak společně přispěli na tento ušlechtilý účel částkou  28.470 Kč .
Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Komentáře jsou uzavřeny.