Benjamin

„Benjamin” se narodil 25.10.2016 slepé mamince, která potřebuje pomoci.

Sociálně slabá rodina

Jednorázový Sen

SEN: Postýlka

Podpora:  Dar postýlky paní Markéta Švejdová

Školní batoh jako splněný dětský Sen

„Tibor – 10 let“ je v dětském domově od srpna. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Rád si hraje, skáče na trampolíně, hraje fotbal a rád zkoumá. Moc by si přál nový školní batoh.

Tento dětský Sen splnili studenti a rodiče Gymnázia mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. při vánoční sbírce, kterou věnovali na nákup školního batohu, pláštěnky a penálu.

“Líbí se mi zelená barva. Ten je hezký a mám i penál a pláštěnku, děkuju…” volal Tibor při předání jeho splněného dětského Snu.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Oliver

„Oliver“ žije se svými sourozenci v dětském domově 3 roky. Nevyhýbá se žádným klukovinám. Nejraději lítá po lese nebo hraje fotbal. Moc rád by měl svůj fotbalový dres Neymara.

11 let

Dětský domov

Jednorázový Sen

SEN: Fotbalový dres Neymara

Podpora: Finanční podpora na nákup Fotbalový dres 318 Kč -paní Soňa Řeháková

Tibor

„Tibor” je v dětském domově od srpna. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Rád si hraje, skáče na trampolíně, hraje fotbal a rád zkoumá. Moc by potřeboval školní batoh.

10 let

Dětský domov

Jednorázový Sen

SEN: Školní batoh

Podpora:Finanční podpora 2.000 Kč na nákup školního batohu, pláštěnky a penálu – Vánoční sbírka studentů a rodičů Gymnázia mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o..

Kristián

„Kristián“ je v dětském domově od léta. Chodí do 3 třídy. Má rád fotbal a break. Rád si hraje s kluky a moc by chtěl jezdit na kole, ale kolo nemá. Ke kolu by potřeboval cyklistickou helmu.

9 let

Dětský domov

Jednorázový Sen

SEN: Cyklistická helma

Podpora:  Finanční podpora na nákup cyklistické helmy 500 Kč – paní Lucie Černá

Rodinky z Dětského domova

Rodinky z dětského domova mají prosbu o pomoc. Dar hygienických potřeb – toaletní papír, kapesníky, dětské šampóny, dětské kartáčky na zuby a dětské pasty. Máme hodně malých dětí a tyto potřeby se nám nedostávají.

Dětský domov

Jednorázový Sen

SEN: Kapesníky, toaletní papír, šampóny, kartáčky a pasty

Podpora: Finanční podpora na nákup hygienických potřeb  – Team zaměstnanců z firmy Hewlett-Packard Enterprise Czech Republic

Nikola

„Nikola” je v dětském domově rok. Je to veselá holčička. Moc ráda si hraje s panenkami a běhá venku. Kamarádky mají odstrkovadla a kola a ona nic. Moc by si přála větší odstrkovadlo.

5 let

Dětský domov

Jednorázový Sen

Sen: Větší odstrkovadlo

Podpora: Finanční podpora na odstrkovadlo 2.000 Kč – rodina Potužníkova

2.Rodinka z dětského domova z Ledců

2. Rodinka z dětského domova z Ledců by, si moc přála CD/MP3 přehrávač, aby děti mohly poslouchat pohádky.

Dětský domov Ledce

Jednorázový Sen

SEN: CD/MP3 přehrávač

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč oddělení OPS / CCL, TNT Express Worldwide, spol. s.r.o.  

Berenika

“ Berenika“ žije ve velké náhradní rodině. Je to živá holčička s velkýma očima, která miluje pohádky a moc ráda jí. Ráda cvičí a tancuje. Má trochu problémy s angličtinou a potřebovala by doučování.

11 let

Pěstounská rodina

Dlouhodobý Sen

SEN: Doučování z anglického jazyka

PodporaFinanční roční podpora na doučování z anglického jazyka 6.400 Kč – paní Romana Macková.

Radek

„Radek“ je v dětském domově od srpna. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Rád si hraje a rád zkoumá. Potřebuje nový školní batoh.

11 let

Dětský domov

Jednorázový Sen

SEN: Školní batoh

Podpora:Finanční podpora 2.000 Kč na nákup školního batohu, pláštěnky a penálu – paní Jana Báčová

Jaromír

„Jaromír” žije v dětském domově od malička. Nikdo z rodiny o něj nejeví zájem. Má od narození zdravotní hendikep. Plní stříbrnou Mezinárodní cenu vévody z Edinburghu. Učí se prodavačem, chodí na brigádu a šetří si. Je to moc fajn kluk, který miluje stolní tenis. Potřeboval by novou pinpongovou pálku a míčky.

20 let

Dětský domov

Jednorázový Sen

SEN: Pinpongová pálka

Podpora: Finanční podpora na nákup pinpongové pálky 600 Kč pan Tomáš Žejdl

Kolo pro Kristiána

„Kristián – 9 let“ je v dětském domově od léta. Chodí do 3 třídy. Má rád fotbal a break. Rád si hraje s kluky a moc by chtěl jezdit na kole, ale kolo neměl.

Kolo Kristiánovi darovala paní Markéta Školoudová

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Zaměstnanci Safina a.s. z prodejny Mastná v Praze splnili dětské Sny

Dětská kuchyňka pro Viktorku a oblek Spirder-mana pro Filipa, dva krásné dětské Sny, které splnili dětem zaměstnanci Safina a.s. z prodejny Mastná v Praze.

„Viktorka – 5 let“ je v dětském domově od ledna. Byla odebrána se svými dvěma bratry pro zanedbání péče. Je to krásná usměvavá holčička. Moc si přála mít kuchyňku, kde by mohla sama vařit.

„Filip – 9 let“ je v dětském domově rok. Má rád fotbal a rošťárny. Je to kluk jak se patří. Miluje Spider-mana a moc  si přál mít jeho oblek.

Moc děkujeme za splnění těchto Snů.


Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Filip

„Filip” je v dětském domově rok. Má rád fotbal a rošťárny. je to kluk jak se patří. Miluje Spider-mana a moc by si přál mít jeho oblek.

9 let

Dětský domov

Jednorázový Sen

Sen: Oblek Spider-mana

Podpora: Finanční podpora na nákup obleku Spider-mana velikost 140 cm a větší 1.600 Kč zaměstnanci Safina a.s. prodejna Mastná, Praha.

Janek

„Janek“ je v dětském domově od srpna. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Špatně vidí a potřebuje brýle.

5 let

Dětský domov

Dlouhodobý Sen

SEN: Brýle

Podpora:Finanční podpora na nové brýle 3.000 Kč – 1.000 Kč daroval pan Martin Bury – 2.000 Kč Optika v Rakovníku

Ota

„Ota“ je v dětském domově od srpna. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Začínají opět znovu. Nová škola, noví kamarádi nové prostředí. K tomu se Ondrovi rozbily brýle a potřebuje nové.

9 let

Dětský domov

Dlouhodobý Sen

SEN: Brýle

Podpora:Finanční podpora na nové brýle 4.000 Kč – Optika v Rakovníku.

Oliver

“ Oliver“   se narodil mamince, která žila mnoho let v dětském domově, její matka se o oni nedokázala postarat a trávila leta zavřená ve vězení a se svým tátou, který pochází ze Slovenska. Jako mladá rodina se snaží zvládnout samostatný život, ale peněz nemají nazbyt. Malý Oliver si moc přál kolo – odstrkovadlo, jako má jeho kamarád.

2 roky

Sociálně slabá rodina

Jednorázový Sen

SEN: Odstrkovadlo

Podpora: Dar odstrkovadla a helmy rodina Pázlerova

Oliver

“ Oliver“   se narodil mamince, která žila mnoho let v dětském domově, její matka se o oni nedokázala postarat a trávila leta zavřená ve vězení a se svým tátou, který pochází ze Slovenska. Jako mladá rodina se snaží zvládnout samostatný život, ale peněz nemají nazbyt. Malý Oliver si moc přál kolo – odstrkovadlo, jako má jeho kamarád.

2 roky

Sociálně slabá rodina

Jednorázový Sen

SEN: Kolo

Podpora: Dar kola rodina Pázlerova

Benjamin

„Benjamin“ se narodil 25.10.2016 slepé mamince, která potřebuje pomoci.Stará se ještě o staršího brášku. Tatínek odešel.

Sociálně slabá rodina

Jednorázový Sen

SEN: Dobře se o Benjamina postarat

Podpora:  Dar 2.000 Kč – paní Martina Štrombachová