Ester

„Ester“ 10 let,  je v dětském domově 1 rok se svou sestrou, před tím byly 3 roky v jiném dětském domově. Odebrány pro zanedbání péče. Chodí do 3. třídy. Má ráda přírodu, zvířata, plave. Pomáhá malým dětem. Moc by si přála skautskou sadu.

Podpora: Finanční podpora 300 Kč na nákup skautské sady – paní Jana Shweiki

Hedvika

„Hedvika“10 let,  je v dětském domově 5 rok. Rodiče se o ni nezajímají. Je to veselá holčička, která miluje vodu. Má radost z každé maličkosti. Moc si přeje basketbalový míč.

Podpora: Finanční podpora 200 Kč na nákup basketbalového míče – paní Jana Shewiki

Saša

“ Saša” 5 let, v dětském domově od léta. Miluje vše čím se může ozdobit. Ráda se češe, upravuje a parádí. Moc by si přála korálky, prstýnky, náramky a vše čím by se mohla ozdobit.

Podpora: Finanční podpora 200 Kč na nákup ozdob paní Jana Shweiki

Magda

„Magda“11 let, žije v dětském domově pátý rok se svým malým bratrem. Byla odebrána z rodiny pro zneužívání. Chodí do 4. třídy. Je to tichá zakřiknutá dívenka, která žije ve svém světě. Má krásné světlé kudrnaté vlásky. Její Sen je mít oranžový kartáč TANGLE TEEZER.

Podpora: Finanční podpora 350 Kč na nákup kartáče TANGLE TEEZER – paní Jana Shweiki

Dan

„Dan” 6 let, žije v dětském domově 3 roky. Byl odebrán od matky, která se nedokázala o Dana postarat. Chodí do přípravné třídy, kde má kamarády. Je oblíbený kluk. Má moc ráda auta a letadla. Moc by si přál model letadla, který by sám sestavil.

Podpora: Finanční podpora 320 Kč na jeden Model letadla – paní Lucie Černá.

Ester

„Ester“ 10 let,  je v dětském domově 1 rok se svou sestrou, před tím byly 3 roky v jiném dětském domově. Odebrány pro zanedbání péče. Chodí do 3. třídy. Má ráda přírodu, zvířata, plave. Pomáhá malým dětem. Ráda vyrábí a moc by si přála kreativní sadu na výrobu přívěšků.

Podpora: Finanční podpora 200 Kč na nákup kreativní sady na výrobu přívěšků – zaměstnanci Safina a.s.

Zita

“ Zita“ 6 let,  žije v dětském domově čtvrtý rok. Moc se jí stýská po mamince, ale ta se o ni nezajímá. Moc ráda tancuje a hraje si. Chodí do 1. třídy, kde se ji moc líbí. Moc by si přála legínky se sukní.

Podpora: Finanční podpora 300 Kč na nákup legínek velikost 128 – paní Darina Koubková.

Jitka

„Jitka“ 5 let, v dětském domově se sourozenci od léta, pro zanedbání péče. Chodí do mateřské školy. Zpívá a tancuje. Má ráda panenky, moc ráda si s nimi hraje. Sen hezká panenka.

Podpora: Finanční podpora 400 Kč na nákup panenky – paní Lucie Černá.

I ty můžeš splnit dětský Sen

Splnili jsme 1.781 dětských Snů.
Přesto je mnoho dětí,
kteří na naši pomoc stále čekají.
Vyber si v kataloguKatolog dětských snů dětský Sen který tě osloví.
Přispět můžeš i přes portál Darujme.cz
https://www.darujme.cz/organizace/1200086.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Kamila

„Kamila“ 15 let,  je v dětském domově je rok. Je taková cestovatelka rodina, Klokánek, rodina, dětský domov. Chodí do 9. třídy, má hezké známky. Baví jí vaření. Ráda tancuje a čte. Začala mít psychické problémy a byla ji doporučená terapie u koní. Začala hrát tenis. Moc ji baví.

Podpora: Roční finanční podpora 6.000 Kč na tenisové příspěvky – Benefiční akce.

Karel

„Karel“ 14 let, v dětském domově 3 roky. Chodí do 8 třídy. Ve škole se velmi dobře učí. Jeho životem je parkour. S kamarády začali chodit se učit boxovat. Moc by si přál tašku na cestování s kolečky.

Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč na nákup cestovní tašky – Benefiční akce.

Karel

„Karel” 14 let, v dětském domově 3 roky. Chodí do 8 třídy. Ve škole se velmi dobře učí. Jeho životem je parkour. S kamarády začali chodit se učit boxovat. Podpora příspěvků na Kick-box.

Podpora: Roční finanční podpora 4.000 Kč na kroužek Kick-boxu – Benefiční akce.

Michael

„Michael” 2 roky, v dětském domově se sestrami od léta. Stále se usmívá. Má rád autíčka a moc rád staví. Sen lego autíčka.

Podpora: Finanční podpora 400 Kč na lego Moje autíčka – paní Lucie Černá

Niky

„Niky“ 24 let, žije v dětském domově 9 let, nyní bydlí ve startovacím bytě. Vystudovala střední zdravotní školu a ukončila vyšší odbornou zdravotní školu a získala bakaláře. Jejím velkým Snem je získat magistra, studuje v Pardubicích. Pracuje v nemocnici a snaží se vše zvládnout.

Podpora: Roční finanční podpora 6.000 Kč, měsíční 500 Kč na podporu studia – Benefiční akce.

Igor

“Igor”16 let  je v domově pátý rok. Je to  skvělý 16ti letý kluk,  je velmi veselý chlapec, vděčný za každou maličkost a pozornost. Z toho je patrné, že doma zázemí a pozornosti se mu nedostávalo. Rád sportuje. Studuje střední školu stavební. Moc by rád jel se školou na adaptační kurz.

Podpora: Finanční podpora 2.200 Kč na adaptační kurz INVENTI Development s.r.o.

Štefan

„Štefan“ 15 let, je v dětském domově 8 let. Učí se na klempíře. Má rád sport a má spoustu kamarádů. Hraje fotbal v přeboru a je v něm úspěšný. Rád poslouchá hudbu a hraje na počítači. Splnil bronzový program DofE. Je v nové škole chtěl by jet na adaptační kurz.

Podpora: Finanční příspěvek 1.200 Kč na adaptační kurz – paní Iva Kočová.