Tomáš

Tomáš je jedenáctiletý kluk, který neměl v životě tolik štěstí. Narodil se postižený mentální retardací, přesto je to veselý a hravý kluk, který si každý den užívá, co mu život nabízí. Tomáš navštěvuje Speciální školu pro postižené děti, kam chodí moc rád. Rodiče jsou ve velmi tíživé situaci, kterou se snaží řešit. Tomáš má bezlepkovou dietu.

Podpora: Dar bezlepkových potravin – Benefiční akce.

František

„František“ 16 let, v dětském domově 6 let. Měl velmi složité dětství, které nechalo stopy. Má rád sport a miluje jízdu na kole. Chodí s kamarádem do Mladých záchranářů. Mají naplánované i víkendové výpravy a moc by potřeboval karimatku.

Podpora: Finanční podpora 100 Kč na nákup karimatky paní Jana Shweiki

Patricie

„Patricie 13 let, v dětském domově 9 let, se svým bratrem. Chodí do 7 třídy. Je hodná tichá dívka. Ráda kreslí. Líbí se jí šerm a historie. Chodí do skauta a ráda by jezdila na víkendové výpravy, ale nemá karimatku.

Podpora: Finanční podpora 100 Kč na nákup karimatky – paní Jana Shweiki

Nela

„Nela“ 11 let, v dětském domově 6 let. Chodí do 5. třídy. Baví ji kreslit. Ráda pomáhá. Miluje koně. Chodí do turistického oddílu a ráda by jezdila na víkendové výpravy, ale nemá ešus.

Podpora: Finanční podpora 300 Kč na nákup ešusu – paní Jana Shweiki

Denis

„Denis“ 11 let, v dětském domově 9 let se svou sestrou. Je to velmi živý kluk, který rád sportuje a nejradši běhá. Chodí do kroužku Mladých záchranářů. Jezdí i na různé výpravy a potřeboval batoh.

Podpora: Finanční podpora 800 Kč na nákup batohu – zaměstnanci Neviditelné výstavy.

Marian

“Marián“ 15 let, v  dětském domově je čtvrtý rok. Rodiče se o něj nezajímají. Chodí na střední školu dopravní. Splnil bronzový program DofE. Jezdí na kole a závodně hraje fotbal. Potřeboval by novou sportovní tašku.

Podpora: Finanční podpora 700 Kč na nákup sportovní tašky – Vánoční sbírka

Tadeáš

“Tadeáš” 16 let  je v dětském domově šest let. Je to hodný a moc milý kluk. Rád sportuje a nejraději jezdí na kole. Splnil Bronzový program DofE. Má spoustu kamarádů a chodí rád i do školy. Hraje závodně fotbal a potřeboval by nové kopačky.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč na nákup kopaček – paní  Kateřina Volínová  – Vánoční sbírka

Zuzana

„Zuzana“15 let,  je v dětském domově druhý rok pro zanedbání péče. Je to tichá dívenka. S životem v domově se těžko smiřuje, stále se ji stýská. Splnila bronzovou cenu DofE. Krásně maluje. Moc by si přála umělecké pastelky.

Podpora:  Finanční podpora 1.300 Kč na Umělecké pastelky Koh-i-noor POLYCOLOR – 72 ks – paní Darina Koubková.

Mirka

„Mirka“ žije v dětském domově 7 let se svými 3 sestrami. Je temperamentní, veselá. Ráda se učí novým věcem. Chodí do 9. třídy a chtěl by být kadeřnicí. Moc by ráda tancuje, chtěla by chodit do tanečních a potřebuje taneční boty.

Podpora: Finanční podpora 700 Kč na nákup tanečních bot – Benefiční akce.

Nela

„Nela“ 11 let, v dětském domově 6 let. Chodí do 5. třídy. Baví ji kreslit. Ráda pomáhá. Miluje koně. Chodí do turistického oddílu a ráda by jezdila na víkendové výpravy, ale nemá spacák.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na nákup spacáku – paní Hana Varmusová.

Patricie

„Patricie 13 let, v dětském domově 9 let, se svým bratrem. Chodí do 7 třídy. Je hodná tichá dívka. Ráda kreslí. Líbí se jí šerm a historie. Chodí do skauta a ráda by jezdila na víkendové výpravy, ale nemá batoh.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na nákup batohu – paní Hana Varmusová.

Petr

„Petr“ 14 let, v dětském domově od léta, před tím již několikrát v Klokánku a v pěstounské rodině. Chodí do 9. třídy. Má rád manuální práce a chtěl by být truhlářem. Má rád vodu a rybníky. Začal s kluky hrát florbal a má velké přání mít svou florbalovou hůl.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na nákup florbalové hole – pan Michal Kunz – Vánoční sbírka

Patricie

„Patricie 13 let, v dětském domově 9 let, se svým bratrem. Chodí do 7 třídy. Je hodná tichá dívka. Ráda kreslí. Líbí se jí šerm a historie. Chodí do skauta a ráda by jezdila na víkendové výpravy, ale nemá spacák.

Podpora: Finanční podpora 900 Kč na nákup spacáku –  oddělení OPS / CCL, TNT Praha.

Fratišek

„František“ 16 let, v dětském domově 6 let. měl velmi složité dětství, které nechalo stopy. Má rád sport a miluje jízdu na kole. Chodí s kamarádem do Mladých záchranářů. Mají naplánované i víkendové výpravy a moc by potřeboval ešus.

Podpora: Finanční podpora 300 Kč na nákup ešusu – paní Eliška Zelinková a paní Veronika Štaflová – Vánoční sbírka.

Patricie

„Patricie 13 let, v dětském domově 9 let, se svým bratrem. Chodí do 7 třídy. Je hodná tichá dívka. Ráda kreslí. Líbí se jí šerm a historie. Chodí do skauta a ráda by jezdila na víkendové výpravy.

Podpora: Finanční podpora 3.000 Kč na víkendové výpravy – pan Radim Cimoradský – Vánoční sbírka.

Denis

„Denis“ 11 let, v dětském domově 9 let se svou sestrou. Je to velmi živý kluk, který rád sportuje a nejradši běhá. Chodí do kroužku Mladých záchranářů. Jezdí i na různé výpravy a potřeboval ešus.

Podpora: Finanční podpora 300 Kč na nákup ešusu – zaměstnanci Safina a.s.

2.Rodinka z dětského domova z Kralup

2.Rodinka z dětského domova z Kralup si přejí spacáky 2 menší a 2 větší, aby mohli jezdit na výlety.

Podpora: Finanční podpora 2.200 Kč na nákup 4 spacáků – 2 menší spacáky rodina Kramosilova, 2 větší spacáky zaměstnanci Neviditelné výstavy