Lubošek

„Lubošek” 4 roky, je v dětském domově se svými sourozenci od léta. Chodí do školky. Má rád auta. Jezdí na odstrkovadle a už by rád zkusil na kole.

Podpora: Nákup malého kola s kolečky 1.000 Kč – zaměstnanci Safina a.s.

Benjamin

„Benjamin“, 2 roky se narodil slepé mamince. Je to živý zvídavý kluk. Potřebuje okolo sebe děti a někoho, kdo se mu bude věnovat po stránkách, které maminka se svým hendikepem nezvládne. V listopadu začal chodit do soukromé školky, do státní ho nevzali, aby maminka mohla chodit do práce a měl i jinou péči. Moc se mu tam líbí. Můžeme mamince pomoci se školkovným.

Podpora: Finanční měsíční podpora za duben 2019 7.142 Kč na školkovné včetně stravy, z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Daniel

„Danielovi“ je 12 let a od září bude docházet do 5. třídy základní speciální školy. Má vrozenou vývojovou vadu mozku spojenou s spastickou kvadruparézou. Většinu dne má dobrou náladu. S každým hned naváže kontakt a je potěšen, když s ním dotyčná osoba pohovoří a pohladí ho. Daniel přestože nemluví, tak dobře rozumí jednoduchým pokynům, které se pravidelně opakují. Ve škole pravidelně cvičí pod odborným dohledem fyzioterapeutů. 

Školné 6.000 Kč leden – červen 2019 z Veřejné sbírky k Projektu Sen, pan Jan Gemrich.

Pavel

„Pavel” 14 let, v dětském domově 6 let. Chodí 8. třídy. Rád maluje a hraje fotbal. Je přátelský, ale má rád svůj klid. Chodí do turistického oddílu. Moc by si přál jezdit na výpravy.

Podpora: Finanční podpora na lednovou výpravu 950 Kč – z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Denis

„Denis“ 11 let, v dětském domově 9 let se svou sestrou. Je to velmi živý kluk, který rád sportuje a nejradši běhá. Chodí do kroužku Mladých záchranářů. Jezdí i na různé výpravy a  rád by jel s nimi.

Podpora: Finanční podpora lednové výpravy 950 Kč – pan Jiří Franc, z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Hanka

“ Hanka“ 12 let, žije v dětském domově čtyři roky. Byla odebrána,  jen v tom co měla na sobě, ze sociálně slabé rodiny, kde žila se svými 7 sourozenci. Je vděčná za každou maličkost, kterou dostane. Chodí do 6. třídy. Ráda hraje divadlo, zpívá a tancuje. Ráda by chodila s kamarádkami na Zumbu.

Podpora: Roční finanční podpora 4.000 Kč na Zumbu – z Veřejné sbírky – Výběh na Sněžku a Milešovku.

Aneta

“Aneta” 16 let, žije  již šestý rok v pěstounské sportovní rodině. Před tím žila se sestrami v dětském domově. Moc ráda sportuje a jezdí na kole. Studuje ekonomickou školu. Již pátý rok hraje beach volejbal. Dokončila Stříbrnou úroveň Mezinárodní ceny vévody z Edinburghu. Moc prosím o příspěvek na sportovní oblečení.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč na sportovní oblečení – rodina Diabelkova