Klaudie

“ Klaudie“ 8 let, v dětském domově druhý rok pro zanedbání péče. Chodí do 2. třídy. Ráda skáče na trampolíně, ráda tancuje a ráda si lakuje nehty. Moc by chtěla chodit s kamarádkou do tanečního kroužku a potřebuje boty na tancování.

Podpora: Finanční podpora 800 Kč na taneční boty – rodina Gemrichova

Petra

„Petra“ 7 let, v dětském domově se svými sourozenci druhý rok pro zanedbání péče. Začala chodit do první třídy. Ráda zpívá, tancuje a cvičí. Moc by chtěla se sestrou do tanečního kroužku DMC a potřebuje nákolenky.

Podpora: Finanční podpora 300 Kč na nákup nákolenek – rodina Gemrichova

Tomáš

Tomáš je jedenáctiletý kluk, který neměl v životě tolik štěstí. Narodil se postižený mentální retardací, přesto je to veselý a hravý kluk, který si každý den užívá, co mu život nabízí. Tomáš navštěvuje Speciální školu pro postižené děti, kam chodí moc rád. Rodiče jsou ve velmi tíživé situaci, kterou se snaží řešit. Tomáš má bezlepkovou dietu.

Podpora: Dar bezlepkových potravin – Benefiční akce.

Sára a Oliver

„Sára“ 24 let, žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí,udělala maturitu. Závodně tancovala. Má pětiletého syna. O syna se velmi krásně stará. Bojovala každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Teď se snaží být vzornou mámou. Pracuje v kadeřnictví. Musela měnit bydlení a potřebovala pomoci.

Podpora: Podpora 6.000 Kč na nájemné – Advokátní kancelář Kutějová, Maršál, Briaský, s.r.o.