Miriam

„Miriam” 15 let, v dětském domově druhý rok. I přes nevyhovující rodinnou “výchovu” zůstala neuvěřitelně milá a slušná. Chodí do 9. třídy. Má velký Sen studovat konzervatoř, obor média, zde patří k hlavním předmětům  fotografování. Miriam fotí ráda, ale potřebuje se zdokonalovat a naučit se nové věci, ráda by se přihlásila na fotografický kurz.

Podpora: Finanční podpora 5.800 Kč na fotografický kurz duben – červen – Zaměstnanecký fond KPMG Česká republika, s.r.o. 

Kevin

„Kevin“ 8 let, v dětském domově se sourozenci druhý rok. Chodí do 3. třídy. Má rád sport a moc rád maluje a vyrábí. Minulý rok začal hrát florbal a chtěl by pokračovat. Moc by potřeboval nové sálovky.

Podpora: Finanční podpora 800 Kč na nákup sálovek – oddělení OPS / CCL, TNT Praha/Federal Express Czech s.r.o.

Juraj

“ Juraj“ 12 let, v dětském domově od léta. Chodí do 6. třídy. Moc rád sportuje. Hraje basketbal a pokračuje v novém týmu. Moc rád by jel s týmem na letní soustředění.

Podpora: Finanční podpora 4.500 Kč na basketbalové soustředění – Zaměstnanci Stavební spořitelny – Buřinka – České spořitelny, a. s. 

Lucie

„Lucie“ 15 let, žila v pěstounské rodině se svými sestrami 7 let, pěstounka je ale vyhodila a tak Lucie je zatím u své matky, která se vrátila z vězení. Lucie chodí do 9. třídy a chce jít na střední školu. Hraje beach volejbal.  Moc by potřebovala pomoc při platbě oddílových příspěvků.

Podpora: Roční finanční podpora 4.000 Kč na příspěvky za beach volejbal – Projectman.cz, s.r.o.

Konec DS 2019/2020

Sára

„Sára“ 27 let, žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí. Závodně tancovala. Má pětiletého syna. O syna se velmi krásně stará. Bojovala každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Teď se snaží být vzornou mámou. Pracovala v kadeřnictví, dostala výpověď a potřebuje pomoci.

Podpora: Vybavení do kuchyně 1.760 Kč – Benefiční akce. 

Milena

“ Milena“ 18 let, je v dětském domově 11 let se svými sestrami. Učí se na kosmetičku a vizážistku. S rodiči se nestýká. Má velký sen, setkat se s rodinou, která žije na Slovenku.
Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč na lístek na autobus nebo vlak – Marek, Lukáš a Lucie Svobodovi.

Zuzana

„Zuzana“ 16 let,  je v dětském domově třetí rok pro zanedbání péče. Je to tichá dívenka. S životem v domově se těžko smiřuje. Učí se na kuchařku. Splnila bronzovou cenu DofE. Krásně maluje. Ráda by chodila s kamarádkami plavat, moc by si přála permanentku na plavání.

Podpora: Finanční podpora 1.200 Kč na permanentku na plavání – pan Tomas Habarta. 

Emil

“ Emil” 6 let žije v dětském domově třetí rok. Maminka se nezvládla o něj starat. Emil se musel naučit různým základním věcem. Rád si hraje, jezdí na kole a moc rád skáče na trampolíně. Moc by si přál chodit do kroužku Jumping.

Podpora: Roční Finanční podpora 1.000 Kč na kroužek Jumping – Marek, Lukáš a Lucie Svobodovi.

Jonáš

“Jonáš“ 9 let, sociálně slabá rodina. Chodí do 3. třídy. Má bráchu dvojče a jsou u všech klukovin. Zamiloval si basketbal a s bráchou začali chodit na tréninky. Rodiče, ale nemají takové finanční možnosti a Jonáš by moc rád jel s týmem na letní soustředění.

Podpora: Finanční podpora 5.300 Kč basketbalové soustředění –  pan Igor Jermolajev.

Konec SB 2019/20

Robin

„Robin“ 18 let,  je v dětském domově 8 let. Studuje střední školu obor informační technologie. Jeho život díky zdravotnímu omezení, má nohu kratší o 6 cm, není snadný. Nejen, že nemůže sportovat, ale do budoucna ho čekají těžké operace, aby co nejdéle chodil a neskončil na vozíku. Potřebuje chodit pravidelně plavat.

Podpora: Finanční měsíční podpora 400 Kč na vstup do bazénu, září 2019 – červen 2020 – 4.000 Kč – Advokátní kancelář Kutějová, Maršál, Briaský, s.r.o.

Jakub

„Jakub“ 11 let, je v dětském domově od léta. Chodí do 4. třídy. Má rád hudbu a koně. Moc rád by jezdil na koni a i se o koně staral. Byla by to pro něj dobrá terapie, po všem co si zažil.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč na jízdy na koni za leden – březen 2020 – rodina Germichova

Hedvika

„Hedvika“ 14 let v dětském domově druhý rok. Matka se o ní nedokáže díky alkoholismu postarat. Hedvika chodí do 8. třídy a dobře se učí. Miluje koně. Vyrostla na vesnici, kde mezi koni byla každý den. Moc ráda by chodila jezdit do jízdárny. Bude u toho pracovat a starat se o koně.

Podpora: Finanční podpora leden – březen 2020 – 2.000 Kč na jízdy na koni – z Veřejné sbírky – POS Media Czech Republic, s.r.o.

Karolína

„Karolína“ 21 let, žiji v dětském domově několik let. Odmaturovala jsem na Střední odborné škole pro administrativu Evropské Unie, obor provoz diplomatických služeb. Nyní studuji Právo v Olomouci. Mým nejdůležitějším koníčkem je nyní škola a učení. Velice mě baví studium cizích jazyků a poznávání nových věcí vůbec. Dále je mým koníčkem sport, nejvíce pak běhání. Chodím na brigády a snažím se o sebe starat. Podpora studia.

Podpora: Roční finanční podpora studia 10.000 Kč – Advokátní kancelář Kutějová, Maršál, Briaský, s.r.o.