Sára a Oliver

„Sára“ 27 let, žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí. Závodně tancovala. Má pětiletého syna. O syna se velmi krásně stará. Bojovala každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Teď se snaží být vzornou mámou. Pracovala v kadeřnictví, dostala výpověď. Od začátku října má přislíbenou práci se smlouvou, ale v kadeřnictví čekají, jak se nynější situace vyvine. Oliver a Sára potřebují pomoci.

Podpora: Formou daru potravin 2.100 Kč prosinec – zaměstnanci Safina a.s. 

Konec JS – 2020

Benjamin

„Benjamin“, 4 roky se narodil slepé mamince. Je to živý zvídavý kluk. Miluje školku, děti a hraní na zahrádce, kde leze nejraději po prolézačkách. Maminka má velice vážné zdravotní problémy, dochází na chemoterapii, nemůže pracovat a nemá dostatek peněz na platbu stravného a školkovného v Mateřské školce.

Podpora: Finanční měsíční listopad – prosinec podpora 4.000 Kč za školkovné v mateřské školce – Gabriela Slípková.

Tim

„Tim“, 4 roky žije jen s maminkou. Je to živý zvídavý kluk. Chodí do školky, kde ho to moc baví. Moc by si přál kolo.

Podpora: Dar kola – rodina Svobodova.

Benjamin

„Benjamin“, 4 roky se narodil slepé mamince. Je to živý zvídavý kluk. Chodí do školky, kde ho to moc baví. Moc by si přál chodit se školkou na výlety a na ostatní krásné akce, které školka pořádá. Maminka však nemá 1.600 Kč na rok na tyto akce.

Podpora: Finanční podpora 1.600 Kč  na výlety školkové akce – zaměstnanci společnosti SAFINA, a.s.

Stříbrné ocenění DofE

Stříbrný certifikát prestižního vzdělávacího programu pro mládež Mezinárodní ceny vévody z Edinburghu si 23. listopadu 2020 slavnostně přebralo 12 oceněných z našich projektů.
Všichni splnili během 6 měsíců své cíle, které si stanovili v sekcích: Sportovní aktivita, Dovednost a Dobrovolnictví a splnit 3 denní pěší expedici. Gratulujeme !!!

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Oliver

“Oliver” 6 let, žije jen s maminkou, která žila v dětském domově. Je to bezvadný kluk, který rád jezdí na bruslích, na kole, hraje si s auty a hlavně miluje dinosaury. Je pro každou lumpárnu. Maminka pracovala do března jako kadeřnice, ale díky koronaviru přišla o práci a marně shání. Mají velké finanční potíže. Blíží se vánoce a Oliver má vánoční přání aktovku do školy a dinosaury.

Podpora: Finanční podpora 1.700 Kč  na nákup školní aktovky – manželé Cimoradští.

Andrea

„Andrea“ 15 let, přišla do dětské domova před čtyřmi lety, sociálka ji odebrala pro zanedbání péče a záškoláctví. Chodí do 9. třídy. Dobře se učí. Splnila stříbrný program DofE. Ráda by studovala Střední školu Design interiéru. O tuto školu je velký zájem a proto by Aneta potřebovala se dobře připravit a ráda by chodila na přípravný kurz grafický kurz a potřebuje výtvarné potřeby (štětce, temperové a olejové barvy, křídy, tužky, čtvrtky, uhly).

Podpora: Finanční podpora 2.600 Kč  za výtvarné potřeby – manželé Cimoradští

Konec RS 2020

Mariana

„Mariana” 15 let, v dětském domově od května. Chodí na gymnázium na Open Gate. Výborně se učí. Ráda sportuje a moc ráda maluje. Moc by chtěla malovat na plátno.

Podpora: Finanční podpora 700 Kč na nákup pláten – Grafton Recruitment s.r.o. 

Roman

“Roman” 24 let, žije v dětském domově 15 let, nyní se učí žít ve startovacím bytě. Odmaturoval na ekonomické škole, vystudoval bakalářské a magisterské studium na Vysoké školy Právo a podnikání s červeným diplomem. Ve studiu pokračuje na jazykové škole a plánuje studovat v Anglii. Je velmi pilný, chodí na brigádu. Ve volných chvílích sportuje. Aby mohl od příštího roku studovat na vysoké škole v Anglii s levnějším školným, musí absolvovat jazykový pobyt v Londýně. Moc prosí o podporu.

Podpora: Finanční podpora týdenního jazykového kurzu 7.900 Kč – Igor  a Natálie Jermolajevovi.

Juliana

„Juliana“, je slepá maminka dvou synů, je těžce nemocná. Pomůžeme jí udělat krásné Vánoce? Moc by si přála audio knihu.

Podpora: Finanční podpora na nákup audio kniha 700 Kč – Benefiční akce.