Lenka

“ Lenka“ 17 let, před dvěma lety se do dětského domova vrátila z pěstounské rodiny, kde pobývala 4 roky. Má ráda zvířata, ráda tancuje a maluje. Je moc šťastná, že může být se svými sourozenci. Splnila Stříbrný program DofE. Chodí na Střední uměleckou školu. Ráda by pokračoval i na vysokou, snaží se mít dobře učit. Podpora studia. 

Podpora: Finanční podpora roční 6.000 Kč na podporu studia – INVENTI Development s.r.o.

Pavel

„Pavel“ 11 let, v dětském domově od února. Chodí do 5. třídy. Má rád počítače a partu kamarádů. Chodí do skauta a prosím o zaplacení příspěvků.

Podpora: Finanční roční podpora 1.000 Kč za skautské příspěvky – pan Filip Stolle, Vánoční sbírka. 

Nela

„Nela“  9 let, do dětského domova ji vrátila pěstounská rodina v létě. V pěstounské rodině žila 6 let, před tím 2 roky v dětském domově. Chodí do 3. třídy. Miluje horolezectví. Ráda cvičí a dělá hvězdy a stojky. Moc ráda by chodila do kroužku gymnastiky.

Podpora: Roční finanční podpora 1.100 Kč na gymnastiku – paní Pavlína Cejpová, Basket pomáhá.

Oliver

“ Oliver“ 18 let, v dětském domově 4 rok. Učí se na automechanika. Splnil bronzový program DofE a plní stříbrný program. Má rád sport, věnuje se závodně fotbalu a futsalu, hraje krajské soutěže i za starší tým. Potřeboval by nové turfy.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč na nákup nových truf – pan David Jirků. 

Zuzana

„Zuzana“ 17 let,  je v dětském domově čtvrtý rok pro zanedbání péče. Je to tichá dívenka. S životem v domově se těžko smiřuje. Učí se na kuchařku. Splnila bronzovou cenu DofE. Krásně maluje. Ráda by chodila s kamarádkami plavat, moc by si přála permanentku na plavání.

Podpora: Finanční podpora 1.200 Kč na permanentku na plavání – paní Markéta Garza.

Emily

“ Emily“ 18 let, před 10 lety se dostala se sourozenci do dětského domova. Po roce si ji vzala pěstounská rodina. Po 7 letech se vrací do dětského domova, kde ji čekají sourozenci. Studuje hotelovou školu a snaží se mít velmi dobré výsledky, letos bude maturovat. Splnila Stříbrný program DofE. Podpora studia. 

Podpora: Finanční podpora 5.000 Kč na podporu studia – paní Iva Kočová.

Petra a Isabela

„Petra“ 20 let,  žila většinu svého života v dětském domově, nyní je se svou 3 letou dcerou v azylovém domě. Moc hezky se stará o svoji dceru. Její rodina místo, aby ji pomáhala, tak ji okrádá, Žijí v azylovém domě a mají možnost se přestěhovat do přiděleného bytu. Petra šetří, ale z mateřské ji moc peněz nezbývá, potřebuje pomoci s nájmem za samostatné bydlení.

Podpora: Nájemné za bydlení – leden 7.000 Kč – INVENTI Development s.r.o. 

Igor

„Igor“18 let  je v domově sedmý rok, nyní ve startovacím bytě. Je to  skvělý 18ti letý kluk,  je velmi veselý chlapec. Rád sportuje. Studuje střední školu stavební. Chodí na brigádu. Splnil stříbrný program DofE. Podpora studia. 

Podpora: Roční finanční podpora 6.000 Kč na podporu studia – pan Petr Kop, Vánoční sbírka.

Alan

„Alan“ 21 let, žije v dětském domově 11 let, nyní již ve startovacím bytě. Z rodiny byl odebrán pro týrání. Vyučil se zedníkem a nyní se učí malířem. Rád hraje závodně fotbal, na pozici brankář, sleduje filmy a poslouchá hudbu. Je velkým fanouškem fotbalového týmu AC Sparta Praha. Podpora fotbalových příspěvků.

Podpora: Finanční roční podpora fotbalových příspěvků 4.200 Kč – “Strive High” z.s. 

Radek

„Radek“ 14 let,  je v dětském domově třetí rok. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Rád si hraje, baví ho stolní tenis a rád zkoumá. Nejvíce ho teď zkoumá včely. Chodí hrát stolní tenis a potřeboval pálku.

Podpora: Finanční podpora 700 Kč na nákup pálky a míčků – pan Pavol Harmanos, Vánoční sbírka.

Oliver

“Oliver” 6 let, žije jen s maminkou, která žila v dětském domově. Je to bezvadný kluk, který rád jezdí na bruslích, na kole, hraje si s auty a hlavně miluje dinosaury. Je pro každou lumpárnu. Maminka pracovala do března jako kadeřnice, ale díky koronaviru přišla o práci a marně shání. Mají velké finanční potíže. Blíží se vánoce a Oliver má vánoční přání dinosaury.

Podpora: Finanční podpora 400 Kč  na nákup dinosaura – pan Viktor Derka, Vánoční sbírka.