Děkujeme Barvy Laky

Děkujeme Barvy Laky za krásné barvy do našich pokojíčků.
Děti z Dětského domova Unhošť
Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Oliver

“ Oliver“ 18 let, v dětském domově 4 rok. Učí se autoklempíře, má již výuční list na automechanika. Splnil bronzový program DofE a plní stříbrný program. Má rád sport, věnuje se závodně fotbalu a futsalu, hraje krajské soutěže i za starší tým. Podpora studia.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč podpora studia – paní Jana Shweiki.

Natálka

„Natálka“, se narodila na konci září, mamince Anetě, která se o Natálku krásně stará, ale potřebuje pomoc. Pomoc s nákupem přesnídávek.

Podpora: Finanční podpora 300 na nákup přesnídávek – rodina Diabelková.

Amálie

“Amálie“ 14 let, žije v dětském domově 7 rok se svými sourozenci rok. Chodí do 9. třídy. Ráda sportuje, běhá, jezdí na kole. Splnila bronzový program DofE a plní stříbrný. Moc by si přála sportovní legíny.

Podpora: Finanční podpora 700 Kč na nákup sportovních legín – paní Pavlína Cejpová, Basket pomáhá.

Dora

„Dora“19 let v domově 5 rok. Úspěšně dokončila učební obor kadeřnice a nyní studuje obor Kuchař – číšník. Ráda vaří peče, pomáhá na rodince. Chodí na brigádu. Splnila stříbrný program DofE a nyní plní zlatý program. Moc by si přála kolečkové brusle.

Podpora: Finanční podpora 1.200 Kč za kolečkové brusle – paní Darina Koubková.

Tomáš

Tomáš je dvanáctiletý kluk, který neměl v životě tolik štěstí. Narodil se postižený mentální retardací, přesto je to veselý a hravý kluk, který si každý den užívá, co mu život nabízí. Tomáš navštěvuje Speciální školu pro postižené děti, kam chodí moc rád. Rodiče jsou ve velmi tíživé situaci, kterou se snaží řešit, ale školné 2.000 Kč měsíčně za Tomáškovu školu je nad jejich možnosti. Můžete někdo Tomášovi pomoci a na školné mu jakoukoliv měsíční částkou přispívat?

Finanční podpora 2.400 Kč na nákup bezlepkových potravin – Advokátní kancelář Kutějová, Maršál, Briaský, s.r.o.