Libor

„Libor” 9 let, v dětském domově od léta, pro zanedbání péče a týrání. Chodí do druhé třídy. Rád hraje fotbal, florbal, jezdí na kole a má moc rád koně. Moc by si přál chodit do jízdárny jezdit a starat se o koně.

Podpora: Finanční podpora 4.900 Kč leden – červen za jízdy na koni –  INVENTI Development s.r.o. 

Barbora

„Barbora” 17 let, je v dětském domově třetí rok. Chodí  na střední školu obor sociální činnost. Splnila bronzový program DofE. Cvičí závodně aerobik. Moc by si přála řidičák, který bude potřebovat ke svému budoucímu zaměstnání.

Podpora: Finanční podpora 12.000 Kč na platbu za autoškolu –  INVENTI Development s.r.o. 

Petra a Isabel

„Petra“ 20 let,  žila většinu svého života v dětském domově, nyní je se svou 3 letou dcerou v azylovém domě a stěhuje se do sociálního bytu. Moc hezky se stará o svoji dceru. Její rodina místo, aby ji pomáhala, tak ji okrádá, Žijí v azylovém domě a mají možnost se přestěhovat do přiděleného bytu. Petra šetří, ale z mateřské ji moc peněz nezbývá, potřebuje pomoci s vybavení bytu (velká skříň, stůl, židle, povlečení, televize, úklidové potřeby).

Podpora: Finanční příspěvek 500 Kč na nákup žehlícího prkna – Grafton Recruitment s.r.o. 

Veronika

“ Veronika“ 24 let žila v  dětském domově 8 let. Nyní bydlí v pronajatém bytě, pracuje jako ošetřovatelka v domově důchodců a snaží se zvládnout samostatný život. Potřebuje pomoci s vybavením bytu mop, žehlička, mixér, váha.

Podpora: Finanční podpora 5.600 Kč na nákup mopu, žehličky, mixéru, váhy – WEHA – THERM GmbH & Co.KG, Basket pomáhá.

Roman

“Roman” 25 let, žije v dětském domově 16 let, žije ve startovacím bytě. Odmaturoval na ekonomické škole, vystudoval bakalářské a magisterské studium na Vysoké školy Právo a podnikání s červeným diplomem. Splnil bronzový a stříbrný program DofE. Ve studiu pokračoval na jazykové škole, úspěšně absolvoval zkoušku IELTS a dostal se na roční studium do Anglie. Nastoupil na Universitu Swansea ve Walesu. Je velmi pilný, chodí na brigádu a snaží se se vším poprat. Externí disk.

Podpora: Finanční podpora 1.600 Kč za externí disk – Vánoční sbírka.

Petra

„Petra“ 21 let,  žila většinu svého života v dětském domově, nyní je se svou 4 letou dcerou v sociálním bytě, dříve v azylovém. Moc hezky se stará o svoji dceru. Petra šetří, aby se o obě postarala. Hledá dlouhodobou práci, se kterou ji pomáhá sociální pracovnice, zatím má 1x v týdnu brigádu. Moc by potřebovala koupelnovou skříňku se světlem.

Podpora: Finanční podpora 2.700 Kč na koupelnovou skříňku se světlem – Benefiční akce.

Sára

„Sára“ 28 let, žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí. Závodně tancovala. Má pětiletého syna. O syna se velmi krásně stará. Bojovala každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Teď se snaží být vzornou mámou. Pracovala v kadeřnictví, dostala výpověď. Od začátku října má přislíbenou práci se smlouvou, ale v kadeřnictví čekají, jak se nynější situace vyvine. Oliver a Sára potřebují pomoci.

Podpora: Finanční podpora 3.650 Kč platba za platbu za roční kupón na MHD – INVENTI Development s.r.o. 

Sára

„Sára“ 28 let, žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí. Závodně tancovala. Má pětiletého syna. O syna se velmi krásně stará. Bojovala každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Teď se snaží být vzornou mámou. Pracovala v kadeřnictví, dostala výpověď. Od začátku října má přislíbenou práci se smlouvou, ale v kadeřnictví čekají, jak se nynější situace vyvine. Oliver a Sára potřebují pomoci.

Podpora: Finanční podpora 1.850 Kč platba za telefonní poplatky – Safina a.s. 

Kamila

„Kamila” 12 let, v dětském domově třetí rok. Chodí do 7. třídy. Ráda tancuje a hraje si kamarádkami. Má problémy s psychikou a byla doporučena terapie u koní. Bude se u čit na koních jezdit, ale i se o ně starat.

Podpora: Finanční podpora 4.900 Kč leden – červen za terapii u koní – manželé Cimoradští.

Vendula

„Vendula“ 26 let, žila od dvou let v dětském domově. Vyučila se cukrářkou. Má tři holčičky a snaží se být dobrou mámou. Měla pronajatý byt ze kterého se musela vystěhovat a několik měsíců žila s děvčaty v azylovém domě. Našla si nový byt a potřebovala pomoci. O dcery se vzorně stará a snaží se při mateřské i chodit na brigádu, aby se měly, alespoň o trochu lépe. Podpora nájemné za červenec.

Podpora: Podpora nájemného za červenec 7.595 Kč – Safina a.s.

Vícemistři kluci z Klánovic

28. června 2021 se fotbalisti z Dětského domova z Klánovic utkali v  celorepublikové finále DD Cupu a stali se vícemistry,  kdy prohráli ve finále Frýdek Místek – Klánovice 4:2 .

Gratulujeme!!!⚽?

ANO, ANO od roku 2011 podporuje klánovické fotbalisty a jsme pyšní, že jsou nejen výborní fotbalisti, ale hlavně úžasní kluci.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Klaudie

“ Klaudie“ 9 let, v dětském domově třetí rok pro zanedbání péče. Chodí do 3. třídy. Ráda skáče na trampolíně, ráda tancuje, ráda si lakuje nehty a miluje zvířata. Nic jiného si nepřeje, moc by se chtěla naučit jezdit na koni a starat se o ně.

Podpora: Finanční podpora 4.900 Kč leden – červen za jízdy na koni – V&V Taxes s.r.o.

Nora

“Nora“ 13 let, v dětském domově od léta, bydlí s dalšími děvčaty ve startovacím bytě, kde se učí starat samy o sebe. Chodí do 7.třídy. Ráda by chodila s kamarádkami plavat, moc by si přála permanentku na plavání.

Podpora: Finanční podpora 1.200 Kč na permanentku na plavání – paní Jitka Součková s rodinou.