Aleš

„Aleš” 22 let, žije v dětském domově již 12 let, nyní ve startovacím bytě. Aleš odmaturoval na ekonomické škole, získal bakaláře na VŠE a nyní pokračuje ve studiu na inženýra, obor marketing. Chodí na brigádu. Splnil bronzový program DofE, plní stříbrný program. Rád hraje fotbal, jezdí na kole a stále se zdokonaluje v anglickém jazyce, snaží se získat úroveň B2. Podpora studia. 

Podpora: Finanční podpora 6.000 Kč ročně na podporu studia – Advokátní kancelář Kutějová, Maršál, Briaský, s.r.o.

Maruška

“ Maruška“ 8 let žije se dvěma sestrami v sociálně slabé rodině. Začala chodit do 2. třídy. Moc ráda maluje a vyrábí. Maminka má finanční potíže. Maruška by si přála hezké šaty

Podpora: Finanční podpora 500 Kč na šaty – manželé Cimoradští.

Jonáš

“Jonáš“ 12 let, sociálně slabá rodina. Chodí do 6. třídy. Má bráchu dvojče a jsou u všech klukovin. Zamiloval si basketbal a již pátý rok s bráchou chodí na tréninky. Rád hraje fotbal a jezdí na kole. Maminka, nemá takové finanční možnosti a Jonáš si moc přeje se zúčastnit basketbalové soustředění.

Podpora: Finanční podpora 5.000 Kč za basketbalové soustředění – pan Jan Korbel, Sbírka Letní tábory a sportovní soustředění. 

Sára

“Sára“ 10 let žije se dvěma sestrami v sociálně slabé rodině. Chodí do 4. třídy. Moc ráda maluje, miluje zvířata a ráda si hraje s kamarádkami. Moc si přála šaty.

Podpora: Finanční podpora 600 Kč na nákup šatů – paní Hana Varmusová.

Matěj

„Matěj“ 6 let,  v dětském domově od léta se svými sourozenci. Chodí do školky. Rád s kluky kope a moc rád by hrál fotbal. Moc rád by měl tričko s Batmanem.

Podpora: Finanční podpora 400 Kč na nákup trička s Batmanem – paní Lucie Černá.

Květa

„Květa” 13 let, v dětském domově od jara. Chodí do 7. třídy. Má mnoho špatných zážitků, ze kterých se snaží s pomocí dostat. Ráda tancuje. Moc ráda by chodila do tanečního kroužku a potřebuje taneční piškoty.

Podpora: Finanční podpora 500 Kč na taneční piškoty – Zaměstnanci POS Media Czech Republic, s.r.o.

Juraj

“ Juraj“ 14 let, v dětském domově 3 rok. Chodí do 8. třídy. Moc rád sportuje, miluje skákání a parkour. Má hostitelskou rodinu s ní chodí na výlety a do hor. Moc by potřeboval turistické boty.

Podpora: Finanční podpora 2.000 Kč na nákup turistických bot – pan Lukáš Seidl.