Sára

“Sára“ 10 let žije se dvěma sestrami v sociálně slabé rodině. Chodí do 4. třídy. Moc ráda maluje, miluje zvířata a ráda si hraje s kamarádkami. Moc by potřebovala kufřík do výtvarné výchovy a povinné potřeby na výtvarnou výchovu. Maminka má finanční potíže.

Podpora: Finanční podpora 250 Kč na zakoupení kufříku na výtvarné potřeby – paní Laďka Lorencová.

Sára

“Sára“ 10 let žije se dvěma sestrami v sociálně slabé rodině. Chodí do 4. třídy. Moc ráda maluje, miluje zvířata a ráda si hraje s kamarádkami. Moc by potřebovala kufřík do výtvarné výchovy a povinné potřeby na výtvarnou výchovu. Maminka má finanční potíže.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na zakoupení výtvarných potřeb – paní Gabka Václavková.

Maruška

“ Maruška“ 8 let žije se dvěma sestrami v sociálně slabé rodině. Začala chodit do 2. třídy. Moc ráda maluje a vyrábí. Moc by si přála chodit do Školní jídelny na obědy a do školní družina, ale maminka má finanční potíže.

Podpora: Finanční podpora obědy ve školní jídelně měsíční 560 Kč, roční 5.600 Kč – pan Josef Vaner, paní Kateřina Honzíková, paní  Pavlína Vološinová, pan Michal Nejedlý – “Obědy ve školní jídelně, družina a školné pro Isabel, Jonáše, Marušku a Daniela.”

Jonáš

“Jonáš“ 13 let, sociálně slabá rodina. Chodí do 7. třídy. Má bráchu dvojče a jsou u všech klukovin. Rád hraje fotbal a jezdí na kole. Maminka je v tíživé finanční situaci. 

Podpora: Finanční podpora obědy ve školní jídelně měsíční 720 Kč, roční 7.200 Kč – pan Filip Stolle, paní Denisa Hejtmanská- “Obědy ve školní jídelně, družina a školné pro Isabel, Jonáše, Marušku a Daniela.”

Isabel

„Isabel“, 5 let, žije jen s maminkou v sociálním bytě, dříve v azylovém. Chodí do mateřské školky.

Podpora: Finanční podpora stravné měsíční 900 Kč, roční 9.000 Kč – paní Renáta Latová, pan František Fatka, paní Šárka Handzelová , pan  Petr Dostál, pan Miroslav Salač – “Obědy ve školní jídelně, družina a školné pro Isabel, Jonáše, Marušku a Daniela.”

Alex

Alex, “14 let” Ahoj.  Ráda se směju a sportuju. Mám vrozenou vadu pohybového aparátu a páteře. Proto mě od narození provází kolečko operací a rehabilitací. Ale i přes všechny limity miluju pohyb. Nerada se vzdávám a snažím se makat co to jde. Mým snem a cílem je reprezentovat Českou republiku na mezinárodních závodech a na paralympiádě. Konkrétně v plavání, na handbiku, a snad i v triatlonu. Spoustu lidí už mě v minulosti na mé cestě podpořilo a o to více mi záleží na tom, abych je nezklamala. Intenzivně plavu a jezdím na handbiku. 

Podpora: Finanční podpora 5.400 Kč za para plavání – sbírka OKOLO MĚSÍCE PRO DÁJU A ALEX

Šárka

“ Šárka“ 18 let žije v dětském domově 16 let. Matka ani otec se o ni nezajímají. Učí se na cukrářku. Ráda tancuje, cvičí a pomáhá s malými dětmi. Splnila bronzový program DofE. Vybrali ji do mažoretek, prosí o podporu, potřebuje tyčku a příspěvek na kostým.

Podpora: Finanční podpora 150 Kč za tyčku pro mažoretky – paní Věra Vošáhlíková.

Jan

„Jan“ 10 let, v dětském domově od prázdnin, pro týrání. Chodí do 3. třídy. Má rád fotbal, který hrál závodně a je rád, že i teď může ve fotbale pokračovat. Podpora fotbalových příspěvků.

Podpora: Pololetní finanční podpora 3.500 Kč za fotbalové příspěvky – zaměstnanci Safina, a.s. 

Luboš

“Luboš“ 13 let, sociálně slabá rodina. Chodí do 7. třídy. Má bráchu dvojče a jsou u všech klukovin. Zamiloval si basketbal a již šestý rok s bráchou chodí na tréninky. Rád hraje fotbal a jezdí na kole. Maminka je v tíživé finanční situaci a na příspěvky peníze nemá. Podpora basketbalové příspěvky.

Podpora: Finanční podpora 4.300 Kč za basketbalové příspěvky – zaměstnanci Safina, a.s.  

Kryštof

„Kryštof“ 9 let, přišel se sourozenci do dětského domova před 6 roky. Odebráni byli pro zanedbání péče a záškoláctví. Bydleli v kůlně v poli bez vody a elektřiny. Chodí do 3. třídy a “neví co je zlobit”. Rád jezdí na kole a lítá venku s kamarády. Moc rád by jel na školu v přírodě. 

Podpora: Finanční podpora 5.850 Kč za školu v přírodě – pan Daniel Spirk.

Natan

„Natan“ 16 let,  v dětském domově rok. Chodí do 9. třídy. Má rád auta a počítače, chtěl by se vyučit automechanikem. Rád hraje závodně fotbal. Moc by prosil o fotbalové příspěvky. 

Podpora: Finanční pololetní podpora 3.500 Kč za fotbalové příspěvky –  Linda a Jan Gemrichovi.

Stella

„Stella“ 17 let, v dětském domově 3 rok. Studuje uměleckou školu. Je to tichá dívenka. Ráda maluje a poslouchá hudbu. Měla by velké přání si udělat autoškolu, má možnost mít brigádu v umělecké branži, kde by potřebovala řidičské oprávnění.

Podpora: Finanční podpora 17.000 Kč za autoškolu.

Pomoci můžete i vaším příspěvkem:

na účet do sbírky online

Renda

„Renda“ 11 let,  v dětském domově rok. Chodí do 5. třídy. Miluje sport, fotbal, kolo a stolní hry, moc rád by chodil do kroužku Magic The Gathering a deskové hry.

Podpora: Finanční roční podpora 1.500 Kč za kroužek Magic The Gathering a deskové hry – pan Pavel Flek.

Nela

„Nela“ 11 let, do dětského domova ji vrátila pěstounská rodina před dvěma lety. V pěstounské rodině žila 6 let, před tím 2 roky v dětském domově. Chodí do 5. třídy. Miluje horolezectví. Ráda tancuje a cvičí. Ráda by se stala mažoretkou, potřebovala tyčku pro mažoretky.

Podpora: Finanční podpora 150 Kč na tyčku pro mažoretky – paní Jana Báčová, Vánoční sbírka.

Zlatka

„Zlatka“ 11 let v dětském domově rok. Chodí do 5. třídy. Moc ráda tvoří, maluje a tancuje. Má velké psychické problémy ze zážitků, které prožila. Závodně trénuje gymnastiku, kterou miluje a ráda by pokračovala.

Podpora: Finanční pololetní podpora 1.900 Kč příspěvky za gymnastiku – paní Kateřina Potužníková.

Nora

“ Nora“ 10 let, v dětském domově 5 rok pro zanedbání péče. Chodí do 4. třídy. Ráda skáče na trampolíně, tancuje a maluje. Má ráda koně a moc by si přála chodit do jízdárny jezdit a starat se o koně. 

Podpora: Pololetní finanční podpora 4.000 Kč za jízdy na koních – paní Karolína Flisníková, Vánoční sbírka.

Milan

„Milan” 8 let, v dětském domově od léta. Chodí do 2. třídy. Má mnoho špatných zážitků. Rád jezdí na kole, vaří a peče a miluje hasiče. Podpora hasičského kroužku.

Podpora: Finanční roční podpora 2.000 Kč za hasičský kroužek – rodina Svobodová.

Linda

„Linda” 8 let, v dětském domově od léta. Chodí do 2. třídy. Je to veselá, společenská holčina. Miluje tance. Má mnoho traumat, které prožila a potřebuje pomoci Moc by ji pomohla, terapie s koňmi.

Podpora: Pololetní podpora 3.500 Kč za terapii s koňmi – Zaměstnanci POS Media Czech Republic, s.r.o.

Oliver

“ Oliver“ 19 let, v dětském domově 5 rok. Učí se na automechanika. Splnil bronzový a stříbrný program DofE a plní zlatý program. Má rád sport, věnuje se závodně fotbalu a futsalu, hraje krajské soutěže i za starší tým. Potřeboval by nové kopačky.

Podpora: Finanční podpora 2.500 Kč na kopačky – pan Viktor Derka, Vánoční sbírka.