Nina

„Nina“ 20 let, přišla do dětského domova před 4 lety se svým bratrem za zanedbání péče. Vyučila se kadeřnicí a nyní studuje v oboru vlásenkářka. Splnila bronzový a stříbrný program DofE a plní zlatý. Ráda sportuje a poslouchá písničky. Moc by si přála zúčastnit se kurzu prodlužování vlasů, který by ji posunul v jejím oboru vlásenkářka.

Podpora: Finanční podpora 5.500 Kč za kurz prodlužování vlasů – manželé Fialovi.

Hedvika

„Hedvika”15 let,  je v dětském domově 8 let. Rodiče se o ni nezajímají. Chodí do 7. třídy. Je to veselá holčina, která miluje vodu. Má radost z každé maličkosti. Potřebovala, prosí o červenou cyklistickou helmu, vyrostla ji hlava.  

Podpora: Finanční podpora 800 Kč na cyklistickou helmu – pan Alois Sečkář.

Sofie

„Sofie” 3 roky, v dětském domově od dubna. Ráda si hraje s panenkami a skládá puzzle. Dar puzzle.

Podpora: Dar puzzle – paní Eliška Kazdová.

Alex

Alex, “14 let” Ahoj.  Ráda se směju a sportuju. Mám vrozenou vadu pohybového aparátu a páteře. Proto mě od narození provází kolečko operací a rehabilitací. Ale i přes všechny limity miluju pohyb. Nerada se vzdávám a snažím se makat co to jde. Mým snem a cílem je reprezentovat Českou republiku na mezinárodních závodech a na paralympiádě. Konkrétně v plavání, na handbiku, a snad i v triatlonu. Spoustu lidí už mě v minulosti na mé cestě podpořilo a o to více mi záleží na tom, abych je nezklamala. Intenzivně plavu a jezdím na handbiku. 

Podpora: Finanční podpora 3.450 Kč příslušenství k vozíku – sbírka OKOLO MĚSÍCE PRO DÁJU A ALEX

Michal

„Michal“ 17 let,  v dětském domově 4 rok, po úmrtí matky a nemoci otce. Učí se obor: Oprava zemědělských strojů. Rád hraje fotbal. Splnil bronzový a stříbrný program DofE a plní zlatý. Moc by si přál kopačky, fotbalový míč a fotbalové rukavice.

Podpora: Finanční podpora 500 Kč na fotbalový míč – pan Alois Sečkář.

Simon

„Simon” 16 let, v dětském domově rok. Učí se kuchař – číšník. Maluje, rád čte a hraje na různé hudební nástroje. Rád by se zdokonalil v konverzaci v němčině, kurz Němčina konverzace. 

Podpora: Finanční podpora 4.450 Kč za jazykový kurz němčiny – INVENTI Development s.r.o.