Isabel

„Isabel“, 5 let, žije jen s maminkou v sociálním bytě, dříve v azylovém. Chodí do mateřské školky. Moc by si přála puzzle s princeznou.

Podpora: Dar puzzle – tým Prague Blinovskaya Club.

Isabel

„Isabel“, 5 let, žije jen s maminkou v sociálním bytě, dříve v azylovém. Chodí do mateřské školky. Moc by si přála povlečení s princeznou.

Podpora: Dar povlečení – tým Prague Blinovskaya Club.

Daniela

„Daniela“ 17 let, žije jen s maminkou. Ve 4 letech, zjištěna myopatii. Myopatie postihuje strukturu kosterních svalů. Jedná se o genetické onemocnění, které se projevuje postupným ochabováním svalstva. Ráda trávím volný čas s kamarády a kreslím. Studuje obchodní akademii a bydlí na internátě.

Podpora: Finanční podpora za internát září – prosinec, 16.000 Kč – Sbírka OKOLO MĚSÍCE PRO DÁJU A ALEX.

Monika

„Monika” 8 let, v dětském domově od dubna. Chodí do 2. třídy. Ráda tancuje, kreslí a jezdí na bruslích. Ráda by chodila s do kroužku In-line brusle, kde by se naučila dobře jezdit na bruslích.

Podpora: Finanční roční podpora 1.000 Kč za kroužek In-line brusle – rodina Kramosilova. 

Jarda

 „Jarda“20 let, žije se sourozenci v dětském domově již 11 rok. Jarda se vyučil na truhlářem a tesařem a teď studuje instalatéra, a připravuje se na zkoušky na nástavbu, aby měl maturitu. Splnil bronzový, stříbrný i zlatý program DofE. Rád hraje fotbal a jezdí na kole. Chodí na brigádu do McDonald’s. Potřeboval by společenský oblek ke zkouškám.

Podpora: Finanční podpora 5.000 Kč na nákup společenského obleku – rodina Frycova.

Týna

“Týna“ 9 let žije se sestřičkou jen s maminkou. Chodí do 3. třídy. Moc ráda cvičí, jezdí na kole a chodí na výlety. Maminka má finanční potíže a nemůže koupit dárky k vánocům. Týna by si moc povlečení lollipopz.

Podpora: Finanční podpora 1.145 Kč na zakoupení povlečení lollipopz – rodina Frycova.

Maruška

“ Maruška“ 8 let žije se dvěma sestrami v sociálně slabé rodině. Začala chodit do 2. třídy. Moc ráda maluje a vyrábí. Moc by potřebovala kufřík do výtvarné výchovy a povinné potřeby na výtvarnou výchovu. Maminka má finanční potíže.

Podpora: Finanční podpora 800 Kč na zakoupení výtvarných potřeb – pan Tomáš Waldmann.

Maruška

“ Maruška“ 8 let žije se dvěma sestrami v sociálně slabé rodině. Začala chodit do 2. třídy. Moc ráda maluje a vyrábí. Moc by potřebovala kufřík do výtvarné výchovy a povinné potřeby na výtvarnou výchovu. Maminka má finanční potíže.

Podpora: Finanční podpora 250 Kč na zakoupení kufříku na výtvarné potřeby – paní Petra Belovodjaninová.

Kryštof

„Kryštof“ 9 let, přišel se sourozenci do dětského domova před 6 roky. Odebráni byli pro zanedbání péče a záškoláctví. Bydleli v kůlně v poli bez vody a elektřiny. Chodí do 3. třídy a “neví co je zlobit”. Rád jezdí na kole a lítá venku s kamarády. Moc rád by s kamarády chodil na judo. 

Podpora: Finanční roční podpora 3.600 Kč za příspěvky za judo – paní Marie Bálintová.