Oliver

“ Oliver“ 20 let, v dětském domově 6 rok. Nyní ve startovacím bytě. Vyučený automechanik. Učí se na malíře. Splnil bronzový a stříbrný program DofE a plní zlatý program. Má rád sport, věnuje se závodně fotbalu a futsalu, hraje krajské soutěže i za starší tým. 

Podpora: Dar potravin 23. dubna – Sbírka potravin.

Jana

„Jana“ 15 let, žije s bratrem v pěstounské péči u své tety, která stará o postiženého syna. Byla odebraná pro tělesné a psychické týrání. Studuje sociálně právní školu. Je to úžasný člověk, stále usměvavá a bojovná holčina. Splnila bronzový program DofE a plní stříbrný. Hraje závodně fotbal. Podpora studia.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na podporu studia – Benefiční akce.

Natan

„Natan“ 10 let,  je v domově třetí rok se svými sourozenci. Chodí do 3. třídy základní školy. Rád jezdí na kole, maluje a hraje hry. Je to živel. Moc by si přál jet se třídou na školu v přírodě.

Podpora: Finanční podpora 6.000 Kč za školu v přírodě – pan Michal Rydlo, pan Lukáš Seidl, pan Robert Hojny, Vánoční sbírka.

Robert

Robert“ 13 let, bydlí s matkou a čtyřmi sourozenci. Chodí do 7. třídy. Je to milý, zakřiknutý chlapec. Má rád počítače a knihy. Moc rád by jel se spolužáky na turistický kurz.

Podpora: Finanční podpora 3.500 Kč – pan Josef Vaner, pan Pavel Šenk, Vánoční sbírka.

Radek

„Radek“ 10 let, žije v sociálně slabé rodině. Chodí do 4. třídy základní školy. Rád jezdí na kole, hraje fotbal. Je to tichý kluk. Moc by si přál jet se třídou na sportovní kurz.

Podpora: Finanční podpora 3.500 Kč za sportovní kurz – pan Pavel Bartoš, pan Roman Šubrt, paní Kateřina Alturbanová.

Sbírka potravin

Děkujeme všem, kteří 23.4.2023 v Bille Řepy a v Tesco Luka darovali neuvěřitelných 1.167,6 kg potravin a drogistických potřeb, které předáme sociálně slabým rodinám s dětmi, které podporujeme. Byli jste úžasní. Moc děkujeme.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny