Ema

“ Ema“ 9 let žije v dětském domově se svou sestrou 3 rok. Chodí do 5. třídy. Ráda si hraje s panenkami, jezdí na kolečkových bruslích a tancuje. Moc by si přála v létě chodit do  příměstského tábora. 

Podpora: Finanční podpora 4.100 Kč za příměstský tábor – “Sbírka Letní sportovní soustředění a tábory” – paní Monika Kafka, paní Miloslava Naďová, paní Pavla Kamencová. 

Natálka

“ Natálka“ 8 let, v dětském domově 2 rok, pro zanedbání péče. Chodí do 1. třídy. Je tak trochu ztracená, ale úžasná jak prožívá každý okamžik. Moc by si přála o prázdninách chodit do příměstského sportovního tábora, kam chodila i letos.

Podpora: Finanční podpora 4.100 Kč za příměstský tábor – “Letní sportovní soustředění a tábory” – pan Vladimír Kürfurst, pan Martin Silvička, pan Michal Zwinger.

Marcel

„Marcel” 13 let, žije s maminkou a 5 sourozenci. Marcel má poruchu autistického spektra. Chodí do 7. třídy. Je veselý a má rád zvířata. Chodí do školy se zaměřením na jeho poruchu a přes týden je na internátě. Moc by si přál jet v létě na pobyt s Nautisem.

Podpora: Finanční podpora 7.000 Kč na letní pobyt – Zaměstnanecký grant KPMG. 

Anička

„Anička” 7 let, v dětském domově 2 rok se svým bráškou, pro zanedbání péče. Chodí do 1. třídy. Ráda tancuje, maluje a hraje si. Moc by si přála chodit do sportovního příměstského kempu.

Podpora: Finanční příspěvek 4.100 Kč za letní příměstský kemp – Letní sportovní soustředění a tábory – paní Marcela Málková.

Sára

„Sára“ 29 let, žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí. Závodně tancovala. Je samoživitelka. Má sedmiletého syna Olivera. O syna se velmi krásně stará. Bojovala každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Teď se snaží být vzornou mámou. Začala pracovat jako kadeřnice, má pronajaté křeslo a snaží se vše zvládnout. 

Podpora: Finanční podpora 8.000 Kč pomoc s nájemným – zaměstnanci Safina a.s.

Zlatá expedice DofE splněna

Na kolech Polabím se vydalo na svou 4 denní Zlatou expedici 7 expedičníků. Se stanem, vařičem, horou jídla, bez telefonu, ale s výbornou náladou se vydalo na 200 km dlouhou cestu v rámci plnění zlatého programu Mezinárodní ceny vévody z Edinburghu. Jste úžasní. Gratulujeme!!!

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Děkujeme Direct auto

Děkujeme Direct auto za zapůjčení užitkového vozu pro zajištění organizace 7. ročníku příměstského basketbalového kempu Summer Basketballpro děti od 7 do 13 let, který se konal 17.-21. července 2023 v Praze 17 v Řepích.

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Patrik

„Petr” 21 let, žije s maminkou a 5 sourozenci. Vyučil se cukrářem a odmaturoval obor: Podnikání. Pracuje v pizérii a chodí na brigády. Snaží se mamince pomáhat, jak může. Je hlava rodiny. Má plány si najít bydlení.

Podpora: Dar Notebook HP EliteBook 840 – ČSOB, a.s.