Denis

„Denis“ 17 let, žije v dětském domově se třemi sourozenci 8 rok. Učí se na truhláře. Přišli zanedbaní a museli se hodně učit nového. Denis je rád v partě, chodí hrát fotbal, baví ho sestavovat točit a sestavovat video. Splnil bronzový program DofE a plní stříbrný. Rád jezdí na kole a chodí do kroužku BMX. Potřeboval by sportovní boty.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na sportovní boty – pan Denys Sliusarenko. 

Alex

Alex, “15 let” Ahoj.  Ráda se směju a sportuju. Mám vrozenou vadu pohybového aparátu a páteře. Proto mě od narození provází kolečko operací a rehabilitací. Ale i přes všechny limity miluju pohyb. Nerada se vzdávám a snažím se makat co to jde. Mým snem a cílem je reprezentovat Českou republiku na mezinárodních závodech a na paralympiádě. Konkrétně v plavání, na handbiku, a snad i v triatlonu. Spoustu lidí už mě v minulosti na mé cestě podpořilo a o to více mi záleží na tom, abych je nezklamala. Intenzivně plavu a jezdím na handbiku. 

Podpora: Finanční podpora 7.598 Kč sportovní plavecké oblečení – sbírka OKOLO MĚSÍCE PRO DÁJU A ALEX

Robin

„Robin“ 21 let, je v dětském domově 14 let. Studuje vysokou školu obor: informační technologie. Jeho život díky zdravotnímu omezení, má nohu kratší o 6 cm, není snadný. Nejen, že nemůže sportovat, ale do budoucna ho čekají těžké operace, aby co nejdéle chodil a neskončil na vozíku. Jeho velkým snem je mít řidičák, ale jeho zdravotní stav mu nedovoluje velkou zátěž na zborcený kloub a potřeboval autoškolu na automat.
Podpora: Finanční podpora 18.890 Kč za autoškolu na automatické převodovce.

Pomoci můžete i vaším příspěvkem:

na účet do sbírky online

Sára

„Sára” 8 let, v dětském domově se sourozenci 2 rok. Chodí do 2. třídy. Ráda si hraje s panenkami, maluje a cvičí. Má psychické problémy s odebráním od matky, je doporučena terapie u koní. Prosíme o pomoc s platbou za terapie.

Podpora: Finanční podpora roční 3.600 Kč za terapie jízdou na koních – Kateřina a Antonín Wagnerovi.

Eva

“ Eva“ 16 let,  žije v dětském domově od léta. Studuje střední školu ekonomickou. Ráda sportuje. Již 6 let hraje volejbal. Našli jsme pro ni tým, který ji přijme. Prosí o zaplacení příspěvků.

Podpora: Finanční podpora roční 5.000 Kč za příspěvky za volejbal – paní Karolína Flisníková.

Robert

Robert“ 15 let, bydlí s matkou a čtyřmi sourozenci. Chodí do 8. třídy. Je to milý, zakřiknutý chlapec. Má rád počítače a knihy. Moc rád by jel se spolužáky na adaptační kurz, ale potřeboval by pomoci s platbou. 

Podpora: Finanční podpora  3.500 Kč, za adaptační kurz – Zaměstnanci POS Media Czech Republic, s.r.o. 

Nela

„Nela“ 9 let, je v dětském domově 5 rok, společně se sourozenci. Chodí do 4. ročníku základní školy. Ráda tancuje a cvičí. Jezdí na kole a plave. Chodí do gymnastiky a potřebovala by pomoci s příspěvky.

Podpora: Finanční pololetní 2.000 Kč příspěvky za gymnastiku – paní paní Yuliia Dudynets a Prague Blinovskaya Club.

Zita

“ Zita“ 12 let,  žije v dětském domově 11 rok. Moc ráda tancuje a vyrábí. Chodí do 6. třídy, kde se ji moc líbí. Už 5 rok chodí do tanečního oddílu a začala i chodit na mažoretky. Ráda by chodila s kamarádkami na Cvičení s Ondrou.

Podpora: Finanční pololetní podpora 3.000 Kč za cvičení s Ondrou- rodina Binderova.

Helena

„Helena“, 23 let, v dětském domově žila od 4 let. Nyní dva roky ve startovacím bytě. Vystudovala zdravotní školu. Pracuje jako zdravotní sestra. Má ráda zvířata a věnuje se boxu. Nyní se stěhuje do pronájmu a začíná nový život. Potřebovala by pomoci s vybavením. Potřebovala by velkou matraci, šatní skříň a 2 židle.

Podpora: Finanční podpora 3.000 Kč na matraci – paní Klára Bambasová.

Natálka

„Natálka” 8 let, v dětském domově 3 rok, pro zanedbání péče. Chodí do 2. třídy. Je tak trochu ztracená, ale úžasná jak prožívá každý okamžik. Ráda zpívá, tancuje, jezdí na koloběžce a směje se. Chodí na druhý rok trénovat judo. Podpora příspěvků juda.

Podpora: Finanční pololetní příspěvek 2.500 Kč za judo – paní Andrea Neumarová.

Grace

“ Grace“ 18 let, v dětském domově 2 rok. Chodí do 9. třídy mezinárodní školy. Ráda by studovala uměleckou školu. Ráda vaří a maluje. Snaží se dobře připravit na uměleckou školu. Chodí do Výtvarného ateliéru. Podpora platby za výtvarný ateliér.

Podpora: Finanční roční podpora 4.500 Kč za výtvarný ateliér – paní Pavlína Cejpová.