Monika

„Monika” 9 let, v dětském domově 2 rok. Chodí do 2. třídy. Ráda tancuje, kreslí a jezdí na bruslích. Na rodince pomáhá s vaření. Moc ráda by v létě chodila do příměstského tábora “Stroj času”.

Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč za tábor “Stroj času”.

Pomoci můžete i vaším příspěvkem:

na účet do sbírky online

 

Dominik

“ Dominik“ 7 let, v dětském domově od dubna. Odebrán pro týrání. Kluk s krásnýma velkýma očima, má rád kreslené pohádky a auta. Moc by si přál jet na tábor “Honba za pokladem”

Podpora: Finanční podpora 5.500 Kč za tábor “Honba za pokladem.

Pomoci můžete i vaším příspěvkem:

na účet do sbírky online

Květka

“ Květka“ 11 let, žije v dětském domově 6 rok. Nejraději je se svou sestřičkou. Chodí do 5. třídy. Ráda tancuje, maluje, vaří, vyrábí a cvičí. Tři roky chodí na gymnastiku. Moc ráda by v létě chodila do příměstského tábora “Stroj času”. 

Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč za tábor “Stroj času”.

Pomoci můžete i vaším příspěvkem:

na účet do sbírky online

Patricie

„Patricie” 9 let, v dětském domově od léta. Chodí do 3. třídy. Ráda cvičí a čte. Pomáhá tetám. Už si získala kamarádky, s kterými by ráda chodila na cvičení do sokola. Moc by si přála v létě na klubový příměstský tábor.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč za klubový tábor – paní paní Yuliia Dudynets.

Emil

“ Emil” 11 let žije v dětském domově 10 let. Maminka se nezvládla o něj starat. Chodí do 5. třídy. Rád sportuje, jezdí na kole a pomáhá v kuchyni a miluje zvířata. Moc by si přál v létě chodit do příměstského tábora “Pokemón”.

Podpora: Finanční podpora 1.500 Kč příměstský tábor “Pokemón”.

Pomoci můžete i vaším příspěvkem:

na účet do sbírky online

Ema

“ Ema“ 10 let žije v dětském domově se svou sestrou 4 rok. Chodí do 6. třídy. Ráda si hraje s panenkami, jezdí na kolečkových bruslích a tancuje. Moc by si přála v létě chodit do sportovního příměstského tábora. 

Podpora: Finanční podpora 2.900 Kč za sportovní příměstský tábor – paní Yuliia Dudynets.