Tým – “Borci z Litoměřic” – Poznávat přírodu. Rostliny a stromy CHKO Český kras

Bronzová expedice 2023

Expediční tým: Borci z Litoměřic – Denis, Jáchym, Jana, Patricie, Přemek

Průvodce naší expedicí

Co ty a expedice?

Denis, 16 let

Expedice si mi líbila. Všechno jsme ušli a viděli hezká místa. Vaření se nám podařilo a oheň jsme rozdělali. Spaní ve stanu mám rád, jen ho nerad stavím. Partu jsme měli skvělou.

Jáchym, 14 let

Expedice byla vynikající. Žádný problém nemám, protože to byla sranda a bylo to zajímavé. Fakt se na příště těším. A skupina byla dobrá, ale měly jsme se lépe koordinovat. Abych to shrnul prostě dobrý .

Jana, 15 let

Já hodnotím expedici velmi kladně. Jsem ráda, že jsme všichni vše zvládli, bez nějakých větších problémů. Také jsem ráda za to v jaké jsem byla skupině. Jediné co mi nevyhovovalo bylo počasí, kdyby bylo o pár stupňů méně bylo by to lepší. Jinak jsem si to užila, byl to takový menší výletík a byl kopec legrace.

Patricie, 16 let

Expedice byla vynikající. Žádný problém jsem neměla, až na to že mě bolely nohy. Bylo super a byla sranda po cestě, ale abych to ukončila, tak za mě to byla bomba.

Přemek, 19 let

Expedice byla velmi dobrá a zajímavá. Byla to velká sranda i když jsem se nemohl vyspat. Jinak cesta byla dobrá a doprovod taky😊.Hlavně u vodopádu byla velká sranda , protože jsme vymysleli způsob, jak jít rychleji. Chtěl bych jít i příští rok na další, a ať Kuba má zase mapu.

Komentáře jsou uzavřeny.