Tým – “Lukáš vymyslí název” – Pozorování a poznávání ptáků CHKO Křivoklátska, která patří do ptačích oblastí evropské soustavy Natura 2000.

Bronzová expedice 2021

Expediční tým: Lukáš vymyslí název – Amálie, Leoš, Robin, Vanda

Průvodce naší expedicí

Co ty a expedice?

Amálie 14 let, Dětský domov

Expedici jsem si hrozně užila. Sestavili jsme bezvadný tým a moc jsme si sedli. Zažili jsme nová dobrodružství, déšť, zima, oheň, plný batoh, jídlo v ešusu. Zážitky do mého dalšího života.

Leoš 16 let, Dětský domov

Jsem spíš samotář, tak pro mne byla expedice velká výzva. Nejen příprava, na všem se domluvit, všechno společně připravit, ale i expedice samotná. Musíš, táhnou za jeden provaz. Překonat různé překážky, s kterými nepočítáš. Snad nejvíce se mi líbilo spaní ve stanu. Moc jsem si expedici užil.

Robin 19 let, Dětský domov

Do programu jsem se velmi rád přihlásil, ale expedice jsem se bál. Mám tělesný hedikep, jednu nohu mám kratší a jsem po mnoha operacích, nohu spíše tahám, tak toho moc neujdu. Nechtěl jsem se však vzdát a po poradě s vedoucí jsme se dohodli, že můžu použít kolo, abych mohl expedici splnit. I když ani jízda na kole není pro mne jednoduchá, tak jsem byl šťastný, že mám šanci uspět. Tým jsme měli perfektní. Trasu jsme vymysleli, tak abych vše zvládl. Občas na mne museli na kopci počkat, protože jsem se plazil nebo mi s kolem museli pomoci přes klády či kameny. Expedici jsem si moc užil. Byl jsem tak utahaný jako nikdy, ale moc šťastný. Expedice byla výborná.

Vanda 18 let, Dětský domov

Expedici jsem si celkově užila. Neplánovaný rozvodněný potok, bláto, mokré nohy, hlavně boty a ty musíš přes, aby ses dostal do cíle. Vaření na vařiči při větru a on ti stále nehoří a ty máš fakt hlad. Super kamarádi, kteří tě nezklamou. Byl to skvělý zážitek, na který budu dlouho vzpomínat.

Komentáře jsou uzavřeny.