Artur

„Artur“ je v dětském domově s bratrem od srpna. Učí se na cukráře. Rád by si udělal řidičák, aby měl více šancí sehnat práci, ale hůře vidí a tak potřebuje brýle.

17 let

Dětský domov

Dlouhodobý Sen

SEN: Brýle

Podpora:Finanční podpora na platbu za nové brýle 4.000 Kč – Projekt Sport pomáhá.

 

Benjamin

„Benjamin” se narodil 25.10.2016 slepé mamince, která potřebuje pomoci.

Sociálně slabá rodina

Jednorázový Sen

SEN: Kočárek

Podpora:  Dar kočárku paní Květoslava Uhríková

Igor

„Igor“  je v domově třetí rok. Je to  skvělý 14ti letý kluk,  je velmi veselý chlapec, vděčný za každou maličkost a pozornost. Z toho je patrné, že doma zázemí a pozornosti se mu nedostávalo. Rád sportuje, hraje závodně fotbal. Moc by si přál nové turfy.

14 let

Dětský domov

Rozjezdový Sen

SEN: Turfy

Podpora: Finanční podpora 1.367 Kč na nové turfy – Benefiční turnaj v sálové kopané pořadatel – Stark Cycling Team – Sport pomáhá

Zaměstnanci TNT Express Worldwide, spol. s r.o. podpořili dětské sny částkou 141.713 Kč

Již šestý rok  zaměstnanci TNT Express Worldwide,  spol. s.r.o. společně s vedením společnosti, podporují dětské Sny.

V  roce 2016 podpořili dětské sny částkou 141.713 Kč.

Tuto částku jsme rozdělili mezi zapojené děti, které jsme podpořili ve sportu, v zájmových činnostech nebo v podpoře samostatného bydlení.

Děkuji všem zaměstnancům za podporu.

Ludmila Zachová

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Benefiční turnaj v sálové kopané – pořadatel Stark Cycling Team

Stark Cycling Team uspořádal první ročník benefičního UAC turnaje v sálové kopané v Jenči u Prahy. Po tuhém boji zvítězil na penalty tým DD Unhošť. Na druhém místě skončil Stark Cycling Team A a na bronzovém stupni TJ Sokol Jeneč. Další pořadí: CK Vinohradské šlapky, Sparta Praha Cycling a Stark Cycling Team B.

Více než skvělé sportovní výkony a přátelská atmosféra potěšil finanční výtěžek z akce 8790,-Kč, který v celé výši půjde na sportovní vybavení dětí z DD Unhošť.

Děkujeme za nezištné propůjčení Sportovní haly obci Jeneč, společnosti Pompo za poskytnutí hraček a her pro děti z DD, všem týmům za finanční příspěvek do benefice, TJ Sokol Jeneč za darování tréninkových sad dresů pro tým DD Unhošť, panu starostovi obce Jeneč Ing.Burgrovi za jeho osobní dar ve formě ceny pro nejlepšího kanonýra turnaje (nad 18let) – soudek piva, kavárně Káva Jinak za poskytnutí obědů pro kluky z týmu z DD Unhošť, panu Dufkovi, správci haly za dar pro nejlepšího střelce (do 18let) a pomoc při přípravě haly, paní Zachové a Sportu pomáhá za pomoc se zajištěním využití a nákupu sportovního vybavení z benefice a zajištění svačiny pro kluky z DD a dalším na které jsme možná zapomněli. A samozřejmě všem za aktivní účast, ale i fandění a podporu!

Video z akce:

Stark Cycling team

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Alex

„Alex“ je v dětském domově od srpna. Učí se na automechanika. Do domova přišel s bratrech, který je však na internátu. Má rád sport a chtěl by zkusit naučil se boxovat. Potřeboval by rukavice, bandáž a helmu.

16 let

Dětský domov

Rozjezdový sen

SEN: Naučit se boxovat

Podpora: Finanční podpora na nákup boxerské ochranné přilby 1.000 Kč – Benefiční turnaj v sálové kopané pořadatel – Stark Cycling Team – Sport pomáhá

Alex

„Alex” je v dětském domově od srpna. Učí se na automechanika. Do domova přišel s bratrem, který je však na internátu. Má rád sport a chtěl by zkusit naučil se boxovat. Potřeboval by rukavice, bandáž a helmu.

16 let

Dětský domov

Rozjezdový Sen

SEN: Naučit se boxovat

Podpora: Finanční podpora na nákup boxerských rukavic a bandáže 600 Kč – Benefiční turnaj v sálové kopané pořadatel – Stark Cycling Team – Sport pomáhá

Pomoc slepé mamince – poděkování a další možnost vaší pomoci

Moc děkujeme všem, kteří náš příspěvek sdíleli a bez kterých by se nabízená pomoc neuskutečnila.

Přímou pomoc slepé mamince a malému Benjaminovi nabídlo přes 200 lidí. Moc si vašich nabídek vážíme. Maminka si již vybrala lidi, kteří zkusí jí a Benovi pomáhat. Ostatní nabídky máme zapsané a budeme s vámi počítat, když nastane nějaká změna.

Mnozí jste se ptali, jak jinak můžete pomoci.

Ti kteří chcete pomoci finančně, můžete svůj příspěvek zaslat na Veřejný sbírkový účet naší organizace: 2700713318/2010, variabilní symbol 999 nebo jen napsat pro Bena. Můžete přispět jednorázově nebo přispívat měsíčně. Darovací smlouvu pro odpočet daní vystavíme. Darované peníze budou použity na potřeby pro Bena a na úpravu bytu, aby Ben a maminka mohli lépe žít.

Ti, kteří  nám chcete pomáhat dále, sdílejte prosím naše příspěvky na facebooku, staňte se fanoušky naší  stránky. Třeba se i díky vašemu sdílení  podaří pomoci někomu dalšímu.

Moc si vaší pomoci vážíme a děkujeme,

Ludmila Zachová, prezidentka neziskové organizace Ano,ano z.s., www.anoano.eu

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Štefan

„Štefan“ je v dětském domově se svým bratrem. Chodí do 7. třídy. Má rád sport a má spoustu kamarádů. Rád poslouchá hudbu. Hraje fotbal v přeboru a je v něm úspěšný. Potřeboval by nové sálové boty.

14 let

Dětský domov

Rozjezdový sen

SEN: Sálové boty

Podpora: Finanční podpora na nákup sálových bot 849 Kč – Benefiční turnaj v sálové kopané pořadatel – Stark Cycling Team – Sport pomáhá

Cyklistická přilba i ta může být dětský splněný Sen

Skoro každé dítě, které žije ve fungující rodině, má své kolo a svou přilbu.

Děti, které žijí v náhradní rodinné péči, hlavně v dětských domovech, takovou možnost nemají a moc touží mít své kolo, svou přilbu, jako mají kamarádi.

Díky mnoha lidem, kteří nám věnují kola a přilby, těmto dětem můžeme tento dětský sen splnit.

Zaměstnanci Safina a.s. mám věnovali 7 dětských cyklistických přileb, moc jim děkujeme za jejich dar.

Přilby jsme předali dětem, které je potřebovaly, v Dětském domově Nové Strašecí v Dětském domově v Ledcích.

Jestli máte doma staré kolo po dětech nebo i kolo větší, které nepoužíváte, přilbu ze které již vaše dítě vyrostlo nebo jste zakoupilo novou, můžete vašim darem splnit dětský Sen.

Ludmila Zachová

Můžete napsat na facebook nebo na ludmila.zachova@seznam.cz

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Sára

„Sára“ žila v dětském domově 5 let, poté dva roky ve startovacím bytě. Vyučila se kadeřnicí,udělala maturitu. Závodně tancovala. V taneční škole si našla svého přítele, se kterým má dvouletého syna. Přítel se snaží těžko rodinu zajistit a Sáru mu pomáhá. Mají hypotéku na malý byt, která spolkne většinu peněz. O syna se velmi krásně stará. Bojuje každý den, nejen se svým onemocněním – strach vycházet. Má možnost se vrátit k závodnímu tancování, ale finanční rodinná situace jí to neumožňuje. Potřebuje koupit taneční boty.

22 let

Sociálně slabá

Rozjezdový Sen

SEN: Taneční boty

Podpora: Finanční podpora na nákup tanečních bot 1.600 Kč – pan Jan Gemrich 

Patrik

“ Patrik“ žije v dětském domově se svým bráškou 4 roky.  Jsou to uličníci jak se patří. Patrik rád zlobí, maluje, chodí s kluky hrát fotbal, na výlety a rád plave. Minulý rok začal hrát fotbal a moc rád by letos ve fotbale pokračoval. Potřeboval by sálové boty na tréninky do tělocvičny.

9 let

Dětský domov

Rozjezdový Sen

SEN: Sálové Boty

Podpora: Finanční podpora na sálové boty 600 Kč – pan Jan Gemrich 

Marián

“Marián“ v  dětském domově je druhý rok. Rodiče se o něj nezajímají. Chodí do osmé třídy a učí se dobře.  Jezdí na kole a závodně hraje fotbal. Potřeboval by nové kopačky.

13 let

Dětský domov

Rozjezdový Sen

SEN: Kopačky

Podpora: Finanční podpora na nákup kopaček 949 Kč – Benefiční turnaj v sálové kopané pořadatel – Stark Cycling Team – Sport pomáhá

Prosba o pomoc slepé mamince – najde se hodná paní, která pomůže?

Benjamin se narodil v říjnu 2016 slepé mamince. Žijí společně se starším synem, bez tatínka, v Praze na sídlišti Barandov. Benjamin je krásný usměvavý chlapeček o kterého se maminka vzorně stará. Její hendikep ji však nastavuje různé překážky, které nemůže sama zvládnout, jako návštěva lékaře, návštěva úřadů, velký nákup či velký úklid. Na tyto činnosti vždy musí někoho poprosit o pomoc, většinou za finanční odměnu. Její finanční situace není dobrá. Proto prosíme o pomoc.

Najdete se hodná paní, která by mohla zadarmo mamince 1x v týdnu pomoci?

Můžete napsat na facebook, na ludmila.zachova@seznam.cz nebo zprávu na 602333977.

Ludmila Zachová, prezidentka Ano,ano

Posted in: Aktuality | Komentáře uzavřeny

Kluci z dětského domova Unhošť

„16 kluků“  z dětského domova chodí společně i s panem ředitelem již pátým rokem hrát florbal do sokolovny. Letos potřebují pomoc s nájmem tělocvičny.

16 kluků z dětského domova

Dlouhodobý Sen

SEN: Pronájem tělocvičny

Podpora: Finanční podpora měsíc leden 2.000 Kč z Veřejné sbírky projektu Sen – Výběh na Sněžku 2016.

Dušan

Dušan je dvanáctiletý stále usměvavý kluk. Žije se svým hendikepem autismem, svalovou myoapatií, hydrocefálí a duanowým syndromem na levé oko. Má šest sourozenců v pěstounské rodině, kde ho mají moc rádi. Navštěvuje základní školu, kde za pomoci asistentky se snaží naučit a stihnout vše, co ostatní spolužáci. Získal asistentku, která si ho oblíbila, velmi si spolu rozumí.

13 let

Pěstounská rodina

Dlouhodobý Sen

Platba za služby asistentky za leden ve škole ve výši 3.000 Kč –  z Veřejné sbírky k Projektu Sen.

Štefan

„Štefan“ je v dětském domově se svým bratrem. Chodí do 7. třídy. Má rád sport a má spoustu kamarádů. Rád poslouchá hudbu. Jeho Sen je jet se třídou na lyžařský kurz.

14 let

Dětský domov

Jednorázový Sen

SEN: Lyžařský kurz

Podpora: Finanční podpora na lyžařský kurz 5.880 Kč – z Veřejné sbírky k Projektu Sen paní Iva Kočová