Martina

“Martina“ 15 let, v dětském domově již 8 let, nyní bydlí s dalšími děvčaty ve startovacím bytě, kde se učí starat samy o sebe. Chodí do 9. třídy. Splnila bronzový program DofE. Ráda by chodila s kamarádkami plavat.

Podpora:  Finanční podpora 1.200 Kč na permanentku na plavání – Daniela, Andrejka, Vojtíšek a Jarda Hylmarovi – Vánoční sbírka.

Jonáš

“Jonáš“ 9 let, sociálně slabá rodina. Chodí do 3. třídy. Má bráchu dvojče a jsou u všech klukovin. Zamiloval si basketbal a s bráchou začali chodit na tréninky. Rodiče, ale nemají takové finanční možnosti, aby klukům mohli zaplatit celé basketbalové příspěvky.

Podpora: Část roční finanční podpory 3.500 Kč na basketbalové příspěvky- rodina Cejpova.

Přemek

„Přemek“  16 let, žije v dětském domově se třemi sourozenci čtvrtý rok. Měl velký problém mluvit a dodnes se učí správně vyslovovat. Našel si kamarády, chodí do skautu, na keramiku a k hasičům. Prosím o zaplacení příspěvků hasičů.

Podpora: Roční finanční podpora 1000 Kč za kroužek hasičů – manželé Cimoradští.

Radek

„Radek“ 14 let,  je v dětském domově třetí rok. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Rád si hraje, baví ho stolní tenis a rád zkoumá. Nejvíce ho teď zkoumá včely. Chodí hrát stolní tenis a potřeboval pinpongové míčky.

Podpora: Finanční podpora 140 Kč na nákup míčků – rodina Shweiki

Berenika

“ Berenika“ 14 let žije ve velké náhradní rodině. Je to živá holčina s velkýma očima, která miluje pohádky a moc ráda jí. Ráda cvičí a tancuje. Pomáhá s malými dětmi, jako asistentka aerobiku. Hraje volejbal. Pomoc s příspěvky volejbalu.

PodporaRoční finanční podpora 1.000 Kč na příspěvky aerobiku – paní Iva Kočová.

Marika

„Marika“  8 let, žije v dětském domově čtvrtý rok se svými 4 sourozenci. Přišla do domova ve velmi zanedbaném stavu. Ráda tancuje, hraje hry a cvičí dětskou jógu. Moc by si přála chodit do kroužku Jogínek, kam chodila již minulý rok.

Podpora: Roční finanční podpora 1.000 Kč na kroužek Jogínek – Rodina Kramosilova

Terezka

„Terezka“ 11 let,  je v dětském domově 8 let, se svými sestrami byla odebraná pro zanedbání péče. Je to živel, chvíli neposedí. Ráda maluje, hraje si s kamarády a běhá venku. Moc ráda by chodila s kamarádkami na Zumbu.

Podpora: Roční finanční podpora 4.000 Kč na kroužek Zumby – Výběh na Sněžku a Milešovku 2019

Ota

„Ota“ 11 let, v dětském domově 3 roky. Se svými bratry je již umístěn v dětském domově po druhé. Chodí do 4. třídy. Jezdí na kole, hraje míčové hry a chodí na keramiku. Moc rád by chodil na míčové hry.

Podpora: Roční finanční podpora 800 Kč na kroužek míčových her – zaměstnanci Grafton Recruitment s.r.o. 

Luboš

“Luboš“ 9 let, sociálně slabá rodina. Chodí do 3. třídy. Má bráchu dvojče a jsou u všech klukovin. Zamiloval si basketbal a s bráchou začali chodit na tréninky. Rodiče, ale nemají takové finanční možnosti, aby klukům mohli zaplatit celé basketbalové příspěvky.

Podpora: Část roční finanční podpory 3.500 Kč na basketbalové příspěvky – Advokátní kancelář Kutějová, Maršál, Briaský, s.r.o.

Emily

“ Emily“ 17 let, před 9 lety se dostala se sourozenci do dětského domova. Po roce si ji vzala pěstounská rodina. Po 7 letech se vrací do dětského domova, kde ji čekají sourozenci. Studuje hotelovou školu a snaží se mít velmi dobré výsledky. Splnila Bronzový program DofE. Podpora studia.

Podpora: Měsíční finanční podpora 300 Kč, celková 3.900 Kč – paní Iva Kočová.

Alan

„Alan“ 20 let, žije v dětském domově 10 let. Z rodiny byl odebrán pro týrání. Učí se na zedníka. Rád hraje závodně fotbal, na pozici brankář,  sleduje filmy a poslouchá hudbu. Je velkým fanouškem fotbalového týmu AC Sparta Praha. Podpora fotbalových příspěvků.

Podpora: Finanční roční podpora fotbalových příspěvků 2.000 Kč – „Strive High“

Týna

“ Týna“ 17 let, v dětském domově od léta pro týrání. Učí se prodavačku a je moc šťastná, že v domově má klid. Ráda tancuje, hezky se obléká a sleduje blogy o módě. Moc by chtěla chodit s ostatními kamarádkami na Zumbu.

Podpora: Roční finanční podpora 4.000 Kč na Zumbu – Benefiční akce.