Katka

„Katka“ 13 let v dětském domově 3 rok. Chodí do 8. třídy. Miluje koně, ráda vyrábí, maluje, jezdí na kole. Moc by si přála mít svůj spacák, jezdí s rodinkou na výlety.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na nákup spacáku – manželé Cimoradští.

Květa

„Květa” 13 let, v dětském domově 2 rok. Chodí do 7. třídy. Má mnoho špatných zážitků, ze kterých se snaží s pomocí dostat. Potřebovala terapii zvířaty. Podpora terapie u zvířat, hlavně u koní.

Podpora: Finanční roční podpora 5.600 Kč za terapii u koní – paní Hana Horáková.

Roman

“Roman” 25 let, žije v dětském domově 16 let, žije ve startovacím bytě. Odmaturoval na ekonomické škole, vystudoval bakalářské a magisterské studium na Vysoké školy Právo a podnikání s červeným diplomem. Splnil bronzový a stříbrný program DofE. Ve studiu pokračoval na jazykové škole, úspěšně absolvoval zkoušku IELTS a dostal se na roční studium do Anglie. Nastoupil na Universitu Swansea ve Walesu. Je velmi pilný, chodí na brigádu a snaží se se vším poprat. Rád by přiletěl na vánoce domů, podpora letenek.

Podpora: Finanční podpora na nákup letenek 2.500 Kč – pan Pavol Harmanos.

Marián

“Marián“ 19 let, v  dětském domově je 8 rok, nyní ve startovacím bytě. Rodiče se o něj nezajímají. Chodí na střední školu dopravní, letos maturuje a plánuje jít na vysokou. Jezdí na kole a závodně hraje fotbal. Splnil Stříbrný program DofE a plní zlatý program. Moc by potřeboval kancelářskou židli.

Podpora: Finanční podpora 2.200 Kč na nákup kancelářské židle – pan Viktor Derka.

Kira

„Kira” 15 let, v dětském domově od jara. Studuje střední školu obor managment. Ráda cvičí, jezdí na kole a pomáhá s malými dětmi. Moc by chtěla chodit do posilovny.

Podpora: Finanční podpora 1.000 Kč na permanentku do posilovny – paní Jana Sedláková.

Nela

„Nela“  10 let, do dětského domova ji vrátila pěstounská rodina před rokem. V pěstounské rodině žila 6 let, před tím 2 roky v dětském domově. Chodí do 4. třídy. Miluje horolezectví. Ráda tancuje, cvičí dělá hvězdy a stojky. Moc prosí o nové chrániče na tancování.

Podpora: Finanční podpora 250 Kč na nové chrániče – pan Jan Kazda.

Zlatka

„Zlatka“ 10 let v dětském domově od léta. Chodí do 4. třídy. Moc ráda tvoří, maluje a tancuje. Má velké psychické problémy ze zážitků, které prožila. Moc ráda by chodila s kamarádkami na Street dance a potřebuje oddílové taneční tričko.

Podpora: Finanční podpora 500 Kč za oddílové taneční tričko – Monika  a Tomáš Protivovi.

Natan

„Natan“ 10 let,  je v domově 3 rok se svými sourozenci. Chodí do 3. třídy základní školy. Rád jezdí na kole, maluje a hraje hry. Je to živel. Moc by si přál auto na ovládání. 

Podpora: Finanční podpora 1.200 Kč na nákup auta na ovládání nebo dar auta na ovládání – paní Karolina Flisníková.

Mariana

„Mariana” 16 let, v dětském domově druhý rok. Chodí do 9. třídy. Výborně se učí. Splnila bronzový program DofE. Je výtvarně nadaná. Moc ráda by se dostala na střední uměleckou – výtvarnou školu. Ráda by chodila na výtvarný kroužek prostorové malby.

Podpora: Finanční pololetní podpora 2.800 Kč za výtvarný kroužek – Zaměstnanci POS Media Czech Republic, s.r.o.